Det frække6. september 2020

Har du prøvet disse seks onani-tricks?

Masturbation behøver ikke foregå, som det plejer. Ligesom med partnersex kan du med fordel eksperimentere med solosex
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megacli233010_118818_1.jpg
 FOTO: MEGA

Onani er som bekendt sex med en, du elsker, så hvorfor ikke give dig selv en smule mere opmærksomhed og kærlighed ved at overraske dig selv lidt?

I anledning af at en højst uvidenskabelig undersøgelse blandt britiske singler på datingplatformen badoo, der viser, at mange har dyrket mere autoerotik under den kraftige britiske coronalockdown, kommer sexperten Alix Fox med en håndfuld onanitips.

Har du brug for inspiration til onani, så tjek sinful.dk

Sansefokus

Dette handler om at gøre dig mere bevidst om din krop og dine omgivelser, så du kan nyde selv de mindste sanseindtryk. Du bliver mere bevidst om hele din krops evne til give dig nydelse - fordi glæde kommer ikke kun fra kønsorganerne.

Du kan fx, når du er i brusebad lægge mere mærke til, hvordan vanddråberne falder blidt på din krop, fra din hovedbund til dine tæer. Giv dig selv en mini-massage, når du tører dig selv blidt med håndklædet. Tag et pusterum, hvor du virkelig nyder duften af din morgenkaffe. Du får meget ud af at vække sine sanser.

Fantasi

Læn dig med ryggen opn ad en dør, mens du kærtegner dig selv, og forestil dig, at der er en person på den anden side, der gør det samme. Det handler om at sætte en scene, du ikke er vant til. Mentalt og fysisk.

Spejl

Det at onanere foran et spejl er en god måde at opbygge et godt kropsbillede. For når du ser på din krop, mens den giver dig nydelse, er det mere sandsynligt, at du vil kunne lide, hvad du ser.

En vibrator kan give de fleste kvinder orgasme - find en her

Skift tid

Er du som folk er flest, onanerer du sikkert oftest lige, før du skal sove. Den type lækker sovepille er der intet galt i det, men prøv at nyde din solosex om morgenen eller i løbet af dagen.

Du vil opdage, at din krop vågner på en anden måde. Og hvis de er typen, der slasker helt sammen efter en orgasme, kan du bare lade være med at komme.

Ekshibitionisme

Du kan vælge at lege lidt med din ekshibitionistiske side og åbne dit vindue, når du kærtegner dig selv og dine intime dele. Så kan du mærke brisen og høre verdens lyde samtidig - og måske kan den høre dig.

Bevæg hofterne

Normalt er det mest fingre og hånd og legetøj, vi bevæger under den private erotiske stund. Men prøv istedet at vride underlivet rundt og rundt og frem og tilbage mod din hånd eller sexlegetøj. Det er et enkelt og kraftfuldt trick, der kan booste dine orgasmer, fordi du bruger bækkenbundsmusklerne.


Sponsoreret indhold