Det frække 15. marts 2021

Kan sexlegetøj erstatte manden?

Mon dildoer og vibratorer virkelig er bedre end ægte penis...

Sexlegetøjsverdenen byder på et hav af nye og revolutionerende produkter.

Der er ingen tvivl om, at disse har gjort et særligt indtryk og taget verdenen med storm, men om de virkelig kan erstatte manden, er tvivlsomt. Selvom de kommer tæt på, er der selvfølgelig en vis intimitet, som ikke helt følger med.

Vi må nok konkludere, at sexlegetøj ikke helt kan erstatte manden. Der er tale om to forskellige oplevelser, som hver især kan noget helt fantastisk.

En ting er dog sikkert, og det er, at sexlegetøj kan give kvinden en helt igennem intens og uforglemmelig oplevelse, som ikke ligner noget andet.

Vi har sammen med Sinful og i forbindelse med deres forårsudsalg udvalgt nogle specifikke produkter inden for deres udsalg af sexlegetøj til kvinder. Selvom disse produkter ikke er en fuldendt erstatning af manden, kan de noget helt andet.

Vibratorer til en intens klitorisorgasme

Amaysin Power Bullet

Klitorisvibratoren er en af de mest banebrydende opfindelser inden for sexlegetøj til kvinder. Muligheden for stimulering af klitoris med enten vibrationer eller lufttryk har skabt grundlaget for mange fantastiske produkter, som kvinder over hele verden nyder godt af.

Hvis du vil have en simpel og effektiv klitorisvibrator, bør du se nærmere på Amaysin Power Bullet, som trods sin lille størrelse byder på kraftige vibrationer. Desuden er den også fantastisk til brug sammen med en partner.

Vil du gerne springe ud i noget lidt mere unikt, kan du prøve Tracy’s Dog. Det er en 2-i-1 løsning, hvor du både får en g-punkts vibrator og en lufttryksstimulator til klitoris.

Tracy’s Dog

Produktet vandt stor omtale i medierne, da en meget positiv og detaljeret anmeldelse ledte til, at det blev udsolgt over alt.

Et andet medieomtalt produkt er den fantastiske Magic Wand, som blev præsenteret i hitserien Sex and The City:

Sinful Magic Wand

Sinful Magic Wand er en lille og kraftfuld udgave, som en af Sinfuls kunder, “Laura”, kalder: “Guds gave til kvinden”.

Rabbit - sexlegetøjet som kan det hele

Sinful Mr. Big Rabbit Vibrator

Ligesom Magic Wands fik Rabbit vibratoren også sit gennembrud i serien Sex and The City. Den har siden da været at finde i stor set alle kvinders natbordsskuffer. Det er der også god grund til!

Hvis du gerne vil have en klassisk og funktionel Rabbit vibrator, som kan give dig en både gennemtrængende g-punktorgasme og stimulere din klitoris på samme tid, skal du have fingrene i Sinful Mr. Big Rabbit Vibrator.

Du kan også prøve Amaysin Curvy Rabbit vibrator , som har et smukt og elegant design, samtidig med at du er garanteret en intens og fuldendt orgasme. “Caroline” fortæller blandt andet: “Vibratoren er flot, den er lækker, den rammer bedre end jeg før har prøvet - og jeg har en del forskelligt herhjemme”

Amaysin Curvy Rabbit vibrato

Læs med i næste uges kapitel: Kan sexlegetøj erstatte kvinden?

Sponsoreret indhold