Det frække 21. april 2021

Mænd begår disse fem datingfejl

Foråret er her, og så skal der scores: Dansk datingcoach hjælper mænd, der har det svært på kødmarkedet
FOTO: MEGA

Foråret er her, de studerende er efterhånden tilbage uddannelsesstederne, og cafeerne åbner snart:

Kiksede dit scoreforsøg? En Fleshlight svigter aldrig!

Det betyder, at vi endelig kan supplere vores online-dating med scoeringer ude i det virkelige liv.

Hvis vi altså kan finde ud af det.

Partner

Ifølge den danske sexolog, parterapeut og datingcoach Bastian Larsen begår mange mænd en del brølere, når de prøver at finde en partner.

Han ved det, dels fordi han selv har fejlet mange gange, digitalt og analogt, dels fordi han har arbejdet med feltet i årevis. 

Til SE og HØR fortæller den erfarne dater, der har skrevet netdating-bogen elskmig.dk, at mange stadig forventer, at det er manden, der tager initiativet. Derfor er det typisk manden, der falder i gennem.

Her er Bastian Larsens bud på, hvilke fejl mænd typisk begår, både online og i virkeligheden. Heldigvis fremgår det også, hvad de så bør gøre istedet. 

Desperat er ikke charmerende

Nu er vi snart ved at være forbi den værste del af Coronahelvedet, og derfor er der mange, som slet ikke kan vente med at komme ud på de vilde jagtmarker.

Det kan give en stemning af desperation og ivrighed, som gennemsyrer den måde, man henvender sig på, om det så er skrivende eller talende.

Autoblow AI - bedre blæs finder du ikke 

Og hvis der er en ting, der pinger negativt på modtagerens rader, så er det desperation.

Slap af. Find roen frem, og bliv hos dig selv. Desperation er det sikre måde at skubbe dem, du skriver til, i afvisende forsvarsposition, eller folk u baren til at bakke væk fra dig.

Drop standardbreve og spredehagl

Desværre er de traditionelle kønsroller fulgt med på den digitale datingscene, så det er stadig primært mænd, der henvender sig til kvinder.

Og da mænd er vant til at blive ignoreret/afvist rigtigt meget, kan det let skabe tanken, at så må man bare gå hårdere til værks.

Lad være med som mand at falde for fristelsen til at sende et hundrede standardbreve ud på en gang eller bare swipe løs og så håbe på, at der er bid.

Når du spreder din energi ud på den måde er det meget svært at fokusere på den enkelte kvinde, når der så endelig er hul igennem.

Skriv til en person ad gangen. Ikke for romantikken eller moralens skyld, men fordi multitasking på kærlighedsscenen er en illusion. Hvad enten du vil have sex, kærlighed eller en dansepartner, så fokuser på en potentiel partner en ad gangen.

Smid kompasset væk

En af de udfordringer, vi mænd i Skandinavien har, når det kommer til parforhold er det, Bastian Larsen har valgt at kalde kvindekompasset.

Blandt andet på grund af manglende mandlige rollemodeller manøvrerer mænd typisk i forhold til den nærmeste stærke kvinde. Og som voksne bliver det vores kæreste.

Så arbejd med at lære at stå i dig selv, når du dater live eller digitalt.

Dermed mener Larsen, at du ikke skal prøve at gætte, hvad kvinden overfor dig vil, hverken på date, digitalt eller i parforholdet. Tag ansvar for hvad du vil og tag udgangspunkt i det.

Spørg din partner, hvad hun vil, og lad hende tage ansvar for det. Lad være med at score eller håndtere parforhold ved at tale hende efter munden. 

Det giver nok fred og god stemning på den korte bane, men dårligt selvværd og manglende respekt fra din partner på den lange bane.

SPØRG MERE SNAK MINDRE

En af de mest grundlæggende principper for at møde nye mennesker, digitalt eller live, er at spørge og lytte. Lad være med at vælte ind over bordet og snakke om dig selv nonstop på hele daten eller dialogen.

Vis at du er interesseret i den anden. Det er altid lettere at snakke om dig selv, men det signalerer selvcentrerethed og indifference i forhold til din date. Lyt og vær nysgerrig. Alle mennesker vil gerne føle sig set og anerkendt. Øv dig i det, hver gang du interagerer med andre mennesker.

LÆR AT TALE KROPSSPROG

Vores krop taler hele tiden, og vi læser hele tiden kropssprog, ligesom vi hele tiden bliver læst.

Derfor betyder det utroligt meget, at vi er bevidste om, hvordan vi kommunikerer troværdigt, for når vi er usikre, eller selv føler, at vi måske pynter lidt på det, vi siger, så skriger vores krop det til omgivelserne.

Og som du måske kan gætte virker det ikke særligt troværdigt, når det man siger med munden, ikke hænger sammen med det, man siger med kroppen.

Lær at være i ro og lær at tale ud fra, hvad du føler. Når dit kropssprog hænger sammen med det, du siger, virker du autentisk og ærlig i din tilstedeværelse, forklarer Bastian Larsen.

Du finder altid et frækt tilbud på sinful.dk

 

Sponsoreret indhold