Det frække22. februar 2018

8 ting du skal lade være med hvis du vil score en kvinde

Kender du en, der har lidt svært ved at score kvinder og har brug for et godt råd eller to? ;-)
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/afvisning_1.jpg
 Foto: All Over

Har du selv lidt svært ved at gøre alt det rigtige, når du er sammen med kvinder? Eller er det måske snarere din ven, der ikke har gennemskuet, hvordan man forøger sine chancer for en scoring af det smukke køn, så bringer vi her ...

8 ting du skal lade være med hvis du vil score en kvinde

1. Give din penis et navn. Hverken ’Den blåpandede hævner’, ’kængurustylten’ eller ’Den lille fede’ vil gøre det for hende. Men det vil denne lille sag måske til kun kr. 88,- (sponsoreret link)

2. Gå med sokker i sandaler. Det er ikke blot en mærkelig ting at gøre om vinteren, men det vil samtidig også slå ethvert ønske hun nogensinde måtte have haft om sex med dig ihjel og aldrig nogensinde kunne vækkes til live igen. Du skal i det hele taget holde dig fra sandaler med mindre temperaturen er beviseligt mindst 32 grader i skyggen. Til gengæld kan du måske imponere hende med dette sailorsæt (sponsoreret link).

3. Kalde hende kiksede ting som. Lamselår, frækkert eller Milf. Det vil med stor sandsynlighed give bagslag med et ’kælenavn’ – med mindre du lige rammer det der ene sjove af slagsen, som gør, at hun vil være din for altid og nævne det i sin bryllupstale. Men tør du tage chancen?

4. Være nærig. Hun kan måske se igennem dit grimme fjæs, dine manboobs og dine manglende sangtalenter. Hun kan leve med, at du er lidt for høj og ranglet, har skæve tænder og begyndende skaldethed. Hun kan endda holde ud, at du griner som en hest, og at du har haft de samme usle kondisko på i seks år. Men hun kan ikke acceptere nærighed. Du lader ALDRIG hende betale halvdelen af noget som helst eller spørger, om hun betaler taxituren hjem til hende, når du har fået hende med på ideen.

5. Lade dine hænder vandre hen, hvor ingen hænder nogensinde bør vandre, med mindre hun har givet klart og tydeligt udtryk for, at hun tænder meget på dig. Det er ikke bare et spørgsmål om, at vi lever i #metoo-tider, men om at det bare ikke er i orden at gramse løs på en kvindes røv, bare fordi du synes, den ser indbydende ud. Hun vil ikke blot hade dig efterfølgende, men du risikerer også at blive ydmyget på stedet, når hun råber op. Har du svært ved at opføre dig ordenligt over for kvinder, så er denne Pipedream Fuck me Silly Petite (Sponsoreret link) måske løsningen.

6. Tale grimt om hendes veninder. Ingen mand er nogensinde sluppet afsted med at score en kvinde, hvis han er kommet på dårlig fod med hendes veninder. Det er vigtigt at fortælle hende, hvor søde de er, og ligeledes at tale med dem og give dem drinks, hvis du møder dem i byen. Sørg for at vise dem mindst lige så meget opmærksomhed, som hende du vil score. Måske ved at komplimentere hende over for pigerne. Det samme gælder med familiemedlemmer. Husk altid at være jovial over for faderen og komplimenterende over for moderen.

7. Lægge an på flere kvinder i samme ombæring. Hvis du vil score en kvinde, så skal hun føle sig som noget særligt. Hvis dine øjne hele tiden flakker, når du ser en kavalergang, eller hun oplever, at du viser andre kvinder lidt for meget interesse, så kan du godt glemme det. Du var blevet efterladt et eller andet sted ude på stepperne uden mad, hvis du ikke kan finde jægerinstinktet frem. Fokuser 100 procent på den kvinde, du taler med og lad hende føle sig som den smukkeste og mest interessante kvinde i verden.

8. Tale om dig selv. Svar høfligt, når hun spørger dig. Men brug ikke for meget tid på dig selv. Og lad for guds skyld være med at puste dig op og fortælle om den nye Mercedes, du har fået, fordi du blev årets mægler, eller hvor mange kvinder du har scoret, eller hvor tit du er i fitnesscenteret. Hvis du virker som en opblæst nar, så er du det måske, men giv hende ikke chancen for at gennemskue det allerede første aften.

Sponsoreret indhold