Det frække6. september 2018

Uundværlig viden: Sådan gør du dig mest muligt attraktiv for kvinder

Har du også svært ved at score? Her er otte videnskabeligt baserede råd til mænd, der vil have fat i en dejlig kvinde.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fraek_fyr_0.jpg
 Foto: All Over

For nogle mænd er kvinder ikke bare en gåde. De er et decideret mysterium, som var de ikke blot af en anden art, men nærmest af udenjordisk oprindelse.

Og er du en af disse mænd, så giver det næsten sig selv, at det er svært af få fat på et dejligt eksemplar af disse smukke, men enigmatiske væsener.

Er pornostjernen Riley Reid lige noget for dig, så se her (sponsoreret link)

I stedet for at lade de mange nederlag drive dig til vanviddets, kynismens og grådens rand, bør du i stedet tænke praktisk og fremadrettet. Du kan nemlig benytte dig af videnskaben til at knække den ellers så komplekse kode.

For selv om der ikke er noget endegyldigt svar på, hvad der gør dig attraktiv i en kvindes øjne, så er der en række faktorer, der beviseligt spiller ind. Og når du skal optimere dit game, gør du klogt i at læse med her.

Her er således:

Sådan gør du dig mest muligt attraktiv i kvinders øjne

Rødt tøj

En undersøgelse foretaget i 2010 viste, at kvinder blev mest tiltrukket af mænd, der tog en rød trøje på sammenlignet med eksempelvis en grøn trøje. Forsøget blev foretaget med både kvinder fra Kina, England, Tyskland og USA.

Det samme gør sig i øvrigt gældende for kvinder i rødt.

Ar

Du skal ikke være ked af det, hvis dit ansigt er arret. For det er slet ikke så dumt i forhold til kvinder. I 2009 testede forskere fra University of Liverpool and University of Stirling en række kvinder, der så på manipulerede billeder af mænd med ar. Og helt generelt blev disse set som mere attraktive. Det gjaldt dog kun på den korte bane. Hvis kvinderne var ude efter kærestemateriale, så foretrak de mere glatte typer.

Drømmer du om en lækker latina? (sponsoreret link)

Status

Det kan godt være, at du ikke har taget en Ph.D, eller at du ikke har råd til en Porsche. Men det betyder ikke, at du ikke kan lade som om. Vi siger ikke, at du skal lyve om din uddannelse, eller at du skal leje en dyr bil til din date. Men ifølge en undersøgelse fra Cardiff Metropolitan University, så er mænd med luksuslejligheder og dyre biler mere attractive for kvinder.

Ekstremsport

Det kan godt være, at du dør af det. Men til gengæld dør du ikke uden at have fået noget på den dumme. Kvinder tiltrækkes nemlig af, at du udsætter dig selv for fare, viser et studie fra University of Alaska. Sådan har det været siden dengang, dine forfædre risikerede at blive spiddet af en sabelkat, mens de forsøgte at skaffe mad til alle i hulen. I dag behøver du blot at fridykke, hoppe i faldskærm eller bestige et bjerg.

Få hende til at grine

Latter er den bedste medicin. Og det er tilmed det bedste scoretrick af dem alle. Hvis du kan få en kvinde til at grine, så er den allerede halvt hjemme. Selvironi og humor og en god kombination, og hvis du bliver ved med at kunne få hende til at grine (og ikke kun når du lyner dine jeans ned), så er der basis for en langt og lykkeligt parforhold.

Få skæg

Og så til mere skæg. For ansigtsbehåring er beviseligt et hit hos mange kvinder. I en undersøgelse fra 2013 testede forskere fire forskellige skæglængder, som kvinder så skulle vurdere. De rangerede fra glatbarberet over korte stubbe til længere stubbe og et reelt fuldskæg. Konklusionen var, at de længere stubbe var det mest attraktive.

Årsagen var ifølge forskerne, at skæg forbindes med bade modenhed og maskulinitet, men også med dominans og aggression.

https://imgix.seoghoer.dk/dapper.jpg
 Foto: All Over

Muskler

Du skal nok ikke overdrive, men det er blandt andet af forskere ved Griffith University i Queensland, Australien, at kvinder tiltrækkes af muskler. Helt overordnet var reglen bare, at en kvinde næsten altid foretrak en fysisk stærkt udseende mand frem for en svag mand. Det kan kædes tilbage til dengang i forhistorisk tid, en mands evner til at slås kunne betyde overlevelse for både ham og hele familien.

Har du masser af muskler, men knap så meget mellem benene? Fortvivl ej. Her er løsningen, der forandrer dit liv (sponsoreret link)

Lige børn leger bedst

Det er måske urimeligt, men vi er alle født med forskellige grader af skønhed. Det har flere konsekvenser i livet, men for at forbande, at du hverken ligner George Clooney eller Brad Pitt, så udnyt det til din fordel og lad være med at bruge for meget energi på de forkerte steder. På Nottingham Trent University har man nemlig efter grundig forskning konkluderet, at det smarteste er at finde en kvinde, der spiller i samme lige som dig selv. Lad være med at gå efter det uopnåelige, men find i stedet en dejlig kvinde, der modsvarer dit eget udseende og dine egne scoringsmuligheder. Hvis hun ikke er helt lækker, så vil du hele tiden tænke over, om du kunne have fundet en, der var smukkere, og hvis hun ser for godt ud, vil du hele tiden tænke over, hvornår hun finder en flottere mand end dig.

Det viste også en stor undersøgelse fra University of California som vi har skrevet om her.

Sponsoreret indhold