Det frække 15. december 2021

Her er de frækkeste danskere

Danmarks suverænt største sexshop har opgjort, hvor der er flest legetøjskøbere
FOTO: MEGA

Traditionen tro er Danmarks største sexshop, sinful.dk, dykket ned i salgsstatistikken, som afslører, hvor de frækkeste danskere bor.

Tidligere har jyske byer som Aalborg og Sønderborg vundet. Også i 2021 bliver vi i Hovedlandet, for det er Esbjerg, der vinder kampen om at blive kåret som Danmarks frækkeste by.

Sinful.dk fik i år flere end en million ordrer, og listen er beregnet ud fra byernes indbyggertal set i forhold til antal indkøb.

Havnen og havet er stadig slagnumre i Esbjerg, der var engang landets største fiskerihavn. Måske byeb turistmæssigt burde markere sig med denne nye kåring. Det skal da nok tiltrække en særlig slags gæster, der ikke skal frygte fiskertæsk, men derimod kvinder og mænd der er friske med den...

Stramme

Aarhusbaserede Sinful har også fundet ud af, at beboerne i Aalborg Øst er de mest kinky, for der er her, hvor håndjern, bondagesæt og manchetter hitter.

Redaktionenens favoritpris handler om, hvor indbyggerne har investeret i relativet flest bækkenbundskugler, 2,46 gange landsgennemsnittet. Det er så Faxe Ladeplads, hvor der altså må formodes at være en overvægt af kvinder med et smidigt og stramt understel.

Salg

Sinful, der omsætter for mere en 300 millioner kroner om året, har udarbejdet en gennemgang af salget her. Hvor du blandt andet kan læse, at det mest solgte mandeprodukt er en meget billig pocket pussy i Sinfuls eget design.

Danske mænd er meget andre ord både prisbevidste og lavpraktiske i tilgangen til autoerotik. Mr. Member Cassandra Realistisk Pocket Pussy er nemlig helt uden vibrationer og anden moderne teknologi. Blot et blødt og elastisk onanirør, hvor brugeren selv styrer tryk og tempo.

Også nummer 2 og 3 på mandelisten er manuelt drevne sleeves. De kræver kun håndkraft og masser af vandbaseret glidecreme. Salget af glidecreme er da også steget med 30 procent i 2021.

De danske kvinder er tilgengæld meget teknikfetichistiske. Kvindernes nummer 2 og 3 på toplisten er sinfuls egne vibratorer til henholdsvis klitoris og g-punkt. Og så har de har i stor stil valgt at købe klitoris-stimualtoren Satisfyer Pro 2, der fungerer ved hjælp af den revolutionerende trykbølgeteknologi.

Sponsoreret indhold