Det frække1. juni 2021

Womanizer ECO: Sexlegetøj der er godt for naturen

2014 blev Womanizer verdensberømt som den første lufttryksvibrator nogensinde. Den revolutionerende teknologi tog verden med storm og har siden hjulpet alle slags kvinder med at opnå klitorisorgasme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/topbillede_3.jpg

Nu slår Womanizer til igen med endnu et revolutionerende produkt: Womanizer Premium ECO. De fortæller, at deres nye miljøvenlige alternativ til Premium modellen er verdens første biologisk nedbrydelige lufttryksvibrator.

Det er et klart eksempel på, at sexlegetøjsbranchen begynder at tænke i grønnere baner og forsøger at skabe løsninger til den miljøbevidste kunde.

https://imgix.seoghoer.dk/24508-womanizer-premium-eco-klitoris-stimulator_50_hand_q100.jpg

Womanizer Premium ECO

Faktisk byder den nye model på nøjagtig den samme lufttryksteknologi som sine fæller. Ligesom originalen har den 12 intensitetsniveauer, så du helt selv kan justere styrken og tage kontrol over din egen nydelse.

Der er altså intet, som stopper dig fra at opnå en lige så intens orgasme med denne variant som med tidligere Womanizer modeller.

Sådan får du fingrene i den grønne stimulator

Der er ingen tvivl om, at Womanizer ECO kan skabe store forandringer inden for sexlegetøjbranchen. Ligesom lufttryksteknologien, der er blevet anerkendt og anvendt i forskellige former og facetter, kan deres miljøvenlige tiltag også være begyndelsen på et nyt kapitel, som inspirerer både forbrugere og producenter.

Men hvordan får du så lige fat i den lille skønhed?

Hvis du heller ikke kan vente med at få fingrene i Womanizers nyeste skud på stammen, kan du lige nu finde den hos sexshoppen Sinful. De kører lige nu en kampagne (1-12 juni), hvor du får en gratis ROMP Flip vibrator med i købet af den grønne stimulator.

https://imgix.seoghoer.dk/23484-romp-flip-wand-vibrator_01.jpg

ROMP Flip vibrator

Du kan med fordel kombinere de frække lege med det økologiske brand Kaerlig, som blandt andet laver glidecreme, massageolie og intimsæbe.

Prøv den nye Womanizer ECO nu og oplev, hvad intens nydelse og tilfredsstillelse virkelig betyder.

Sponsoreret indhold