Det frække18. maj 2021

Her er sexlegetøjet til mænd, du kan være stolt af at bruge

Findes der sexlegetøj til mænd, som ikke er super deprimerende? Svaret er: JA
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/topbillede_uge_20.jpg

Når du hører ordet “sexlegetøj til mænd”, har du sikkert allerede en klar forestilling om, hvad det indebærer. En vulgær silikonevagina eller store oppustede bryster.

Men kan det så virkelig passe, at der ikke findes stilet og veldesignet sexlegetøj til mænd?

Der er sket en stor udvikling indenfor denne kategori over de seneste år. Flere brands er begyndt at skabe nye og stilede produkter, som enhver kan bruge uden den mindste skam. Særligt ét brand har været med til at føre vejen frem for denne revolution: TENGA.

TENGA har revolutioneret sexlegetøj til mænd

TENGA startede op i 2005, hvor japanske Koichi Matsumoto havde sat sig for at skabe en revolution indenfor sexlegetøjsbranchen. Med en mission om at forvandle synet på sexlegetøj til mænd fra noget, folk stadig så som tabu til noget, folk turde tale åbent om, gik han i gang med udviklingen af den første TENGA masturbator.

Da det første TENGA Original onanirør lanceredes, blev der solgt mere end 1 million eksemplarer på kun et år. Det var netop den start, som viste verden, at der var plads til en revolution.

TENGA er mest kendt for sine onaniprodukter, der kommer i et futuristisk og teknisk design. Deres stilede udtryk kan på ingen måde forbindes med den ensomme mand fra tidligere, men derimod en som er selvsikker og ved, hvad han vil have.

https://imgix.seoghoer.dk/10304-tenga-flip-hole-black-onaniprodukt_01_q100.jpg

Et flot eksempel på dette er deres populære produktserie Flip Hole. Her er der tale om masturbatorer med et så smart udseende, at du kan lade dem stå fremme på natbordet.

Teknologi der tager din nydelse til et nyt niveau
Selvom TENGA allerede har en lang række af revolutionerende produkter, formår de alligevel at fornye sig selv gang på gang.

https://imgix.seoghoer.dk/24609-tenga-aero-cobalt-ring_01_1.jpg

Areo Cobalt Ring

Deres nyeste skud på stammen Areo Cobalt Ring og Areo Silver Ring slår igennem med en teknologi, som tager din onanioplevelse til helt nye højder.

Disse nye og opgraderede onanisleeves byder på en suge-teknologi og indre detaljer, som kan forvandle din orgasme fra middelmådig til ekstraordinær. Du kan selv justere sugeeffekten ved at dreje på hylstret, så du opnår netop den stimulering, du bedst kan lide.

Med det flotte og simple ydre får du en masturbator, som du stolt kan bruge uden at skulle gå på kompromis med din nydelse.

Det er på tide, at vi ændrer vores syn på sexlegetøj til mænd; og med TENGAs flotte tiltag bliver den opgave en hel del nemmere.

Prøv de nye masturbatorer fra TENGA og oplev en intens og uforglemmelig nydelse

Sponsoreret indhold