Det frække16. marts 2021

Dildoer og vibratorer, der ikke skriger sexlegetøj, vil hitte stort

Bliv klogere på årets sexlegetøjs-trends
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amasyn_penisring_feature.jpg
 FOTO: JOANB.DK

Hvilke trends kan vi forvente på sexlegetøjsfronten i 2021?

Det forsøger Joan B, 45-årig mor til tre og sexblogger på joanb.dk at forklare i video på youtube, hvor sexlegetøjstesteren gennemgår tidens favoritter. Den video kan du se længere nede i artiklen.

- En ret klar tendens, vi allerede oplevede sidste år, og som vil blive endnu mere udpræget her i 2021, er, at mange flere enkeltprodukter og serier af sexlegetøj vil få et mere wellness- og sundhedsagtigt look. Ikke mindst med hensyn til design og farver, hvor noget mere dæmpede farver vil komme en del mere i spil.

- Et godt og samtidig dansk eksempel på dette er Amaysin-serien. Hvor man godt kan se, hvad produkterne skal benyttes til, uden at de af den grund skriger af sexlegetøj, forklarer legetøjsekspert, der har fulgt branchen på tæt hold i nu mere end 20 år.

Læs Joan B’s test og anmeldelse af produktet penisring med klitoris vibrator fra den danske Amaysin sexlegetøjsserie.

Spar penge

En anden trend er ifølge Joan B kvalitetsprodukter til noget mere overkommelige priser end ellers:

- Blandt andet Satisfyer, der verden over er kendt for sine super populære og berøringsfrie klitoris stimulatorer, allerede har stor succes med. For hvad der er sparet, er som bekendt tjent, siger Joan, der også påpeger, at det først er i det øjeblik, at man bruger sexlegetøjet, at man finder ud af, om det er noget for en eller ej.

- Når det så er sagt, så vil der også altid være et marked for de mere eksklusive og super populære produkter og brands, mere eller mindre underordnet prisen. I den genre vil jeg gerne fremhæve en forholdsvis ny spiller på markedet, nemlig Lora Dicarlo, der sætter helt nye standarder med hensyn til lækkerhed og effektivitet.

Joan har testet G-punkt stimulatoren Onda her.

Ikke mæt

I 2020 blev der solgt rigtig meget sexlegetøj i Danmark, formentlig mere end noget andet år nogensinde. Men markedet er efter Joans opfattelse ikke mættet:

- Naturligvis kan man ikke drage en direkte sammenligning med fx ny indkøb at tøj, sko og nyt elektronik til huset – og så alligevel lidt. For en vibrator er ikke bare en vibrator. Der findes et hav af genrer og varianter, og med jævne mellemrum vil langt de fleste af os gerne have noget nyt at lege og eksperimentere med.

- Hertil kommer, at det jo trods alt stadig ikke er os alle, der køber sexlegetøj, men flere tager springet.

SE VIDEOEN, HVOR JOAN GENNEMGÅR TRENDS FOR 2021:

null

Sponsoreret indhold