Det frække 20. april 2021

Kan sexlegetøj erstatte kvinden?

Onanirør og dukker - er de virkelig bedre end den ægte vare?

Selvom sexlegetøj bliver mere og mere normalt, er det stadig en smule tabu at tale om onanilegetøj til mænd.

Mens vibratorer og dildoer er velansete inden for kvindernes verden, er det desværre ikke helt samme historie for mænd - og hvorfor egentlig det? 

Onani sexlegetøj til mænd har udviklet sig i fuld fart over de seneste år, og der findes nogle helt vilde produkter på markedet.

Måske endda så vilde, at de er bedre end den ægte vare?

Svaret bliver nok det samme som ved kvinder og sexlegetøj: Det er to fantastiske, men forskellige oplevelser. 

Selvom det ikke helt kan erstatte kvinden, kan det komme tæt på, og vi har sammen med Sinful fundet nogle af de bedste sexprodukter til mænd. 

Den vibrerende masturbator 

Det er ikke kun kvinder, som kan opnå stor nydelse fra en vibrator. Der findes nemlig også vibrerende masturbatorer til mænd, som kan tage dit klimaks til et helt nyt niveau. 

Du kan blandt andet prøve den anerkendte Sinful Powerful Masturbator, som har et fleksibelt materiale og stimulerende riller på indersiden. Med de 10 forskellige vibrationsniveauer kan du opnå en orgasme, der kan få dig til at skælve. 

 

Et andet optimalt valg er Satisfyer Men Wand Vibrator. Producenten Satisfyer er kendt for at lave nogle af de mest populære vibratorer og stimulatorer til kvinder, og de overser altså ikke mændene. Med denne vibrerende masturbator, kan du opnå ultimativ nydelse.

Sinfuls kunder skriver blandt andet: “Det er mit første stykke solo legetøj, og havde det ærligt lidt skørt med at købe den. Men hold nu op! Det er så godt. Virkelig langt bedre end jeg turde håbe på. KØB KØB KØB”

 

Det simple, men effektive onanirør

Onanirør har længe været en spiller på markedet, men har endnu ikke helt vundet den anerkendelse, de fortjener.

Selvom de er simple i format, er de meget effektive, og kan hjælpe dig med at få en langt mere nydelsesfuld orgasme, end når du kun bruger hånden. 

Et af de mest populære onanirør blandt danske forbrugere er Fleshlight Flight Pilot. Den kommer i et stilet og kompakt design, som er let at have med på farten. Sleevet på indersiden af onanirøret er designet med nubrede detaljer, som tilføjer ekstra nydelse under onanisessionen. 

Vil du derimod have et onaniprodukt, som er lidt mere end bare et rør, skal du prøve Mr. Membr Roxanna. Den er formet som en blød og lækker røv med en vagina indgang, som kan bruges til onani. Det frække design skaber grundlag for en autentisk og intens oplevelse. 

 

Oplev følelsen af en kvindelig orgasme

Et nyere fænomen inden for mandlige onaniprodukter er masturbatorer med lufttryksteknologi. Det er bedst kendt fra kvindelige klitorisstimulatorer, som over de seneste år har taget verdenen med storm.

Nu er der også blevet lavet mandlige udgaver, som siges at kunne skabe følelsen af en kvindelig orgasme. 

Hvis du gerne vil opleve den intensitet kvinder føler, når de når klimaks, skal du prøve Arcwave Ion. Her indsættes penis blot i onanirøret, hvor indersiden byder på de famøse trykbølger, som tager din orgasme til et helt nyt niveau. 

 

Sponsoreret indhold