Tag kontrol over din partner med app-styret sexlegetøj

FOTO: SHUTTERSTOCK.COM

Hvis du ikke allerede er bekendt med app-styret sexlegetøj, er det på tide, at du bliver det!

Det er et af de frækkeste fænomener inden for sexlegetøjsverdenen, som kan bruges med en partner. Formålet med denne type er nemlig, at du kan styre vibrationernes styrke, hastighed og mønster, mens din partner har legetøjet siddende oppe i vagina.

Det er altså dig, som har den fulde kontrol over hvor og hvornår, din partner skal nyde godt af en gennemtrængende og dejlig stimulering.

En af de helt store spillere på markedet for app-styrede vibratorer er Lovense Lush vibrator æg. De har med deres første og anden udgave taget verden med storm og er netop kommet ud med en tredje og endnu bedre version af ægget. Her er der virkelig tale om en vibrator, som kan give dig og din partner en fræk og intens oplevelse. 

Lovense Lush 3 - Den perfekte parvibrator

Den nye Lovense Lush 3 er en forbedret udgave af sine forgængere, Lovense Lush 1 og 2. Produktet er kendt for at være en af de bedste app-styrede vibratorer, der findes på markedet, fordi den modsat mange lignende produkter har en rigtig god app-forbindelse. Med den nye Lovense Lush 3 er der ikke kun skruet op for kvalitet og design, men også sørget for endnu bedre forbindelse. Det åbner op for helt nye muligheder. Du kan faktisk sidde helt på den anden side af jorden og stadig have adgang til styringen af vibrationerne. På den måde er vibrator ægget perfekt til langdistanceforhold. Det er dog også oplagt at bruge det, når I er sammen. Her kan det for eksempel være frækt at udforske mulighederne for stimulering i offentligt rum. 

Køb Lovense Lush 3 her!

 

Satisfyer

Trusse-vibratoren fra Satisfyer

 

Buttplug

Hvis du er til anallege, kan du med fordel prøve en Lovense Hush butt plug, som kan bruges af både mænd og kvinder og har samme smarte app-funktion som de mere klassiske vibratorer. 

Lovense Hush butt plug

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close