Det frække 2. november 2019

Danskere i denne region har mest analsex

Se hvor i landet, de mest numseglade personer bor.
Foto: MEGA

Engang var det et af de allerstørste tabuer. At bruge en kropsåbning til andet end det, den primært er beregnet til.

Men i de senere år er det blevet stadig mere acceptabelt at give efter for anale nydelser, og både heteroseksuelle mænd og kvinder tillader sig at eksperimentere med det.

Men hvor mange danskere har egentlig prøvet det? Altså at mandens penis føres op i kvindens endetarm.

Det har man svaret på i verdens mest omfattende undersøgelse af sin slags, Projekt Sexus, hvor 58.270 respondenter fortalte, om de havde prøvet det eller ej, og hvornår de sidst havde gjort det.

Her er en lækker analvibrator til begyndere

Københavnere eller nordjyder?

Hvis man ellers ser bort fra den halve procent, der svarede ’ved ikke’ (den kan man så lige tænke lidt over), så havde hele 45,1 procent prøvet at have analsex med en person af det andet køn.  

Der var i øvrigt ingen forskel mellem mænd og kvinder.

Den aldersgruppe, hvor analsex var mest populært, var de 35-44-årige. Her havde hele 64,4 procent af mændene og 62,8 procent af kvinderne prøvet det mindst en gang.

Mindst eftertragtet var det hos både de mænd og kvinder, der var over 75 år.

Interessant var det, at analsex scorede højest i hovedstaden. Københavnerne havde for således 49,5 procents vedkommende prøvet det, hvilket i praksis svarer til halvdelen, mens nordjyderne var de mindst analglade danskere med en procentdel på 42,4 procent, der havde givet det en chance.

Der kunne ligeledes konkluderes, at der var flere i faste parforhold, der havde haft analsex, og at der var lidt færre med muslimsk baggrund, som havde haft den slags sex.

Her er en prostatavibrator til mænd

De 15-24-årige har sidst haft analsex

I Projekt Sexus, der repræsenterer et samarbejde mellem Afdeling for Epidemiologisk Forskning (Statens Serum Institut) og Sexologisk Forskningscenter (Klinisk Institut, Aalborg Universitet), fremgik det ligeledes, hvornår, respondenterne sidst have haft analsex.

Blot 3,8 procent af disse havde haft det inden for den seneste uge. Det gjaldt for begge køn. Blandt de 15-24-årige var andelen dog oppe på 6,6 procent af mændene og 5,2 procent af kvinderne.

We-vibe vibrerende analplug med App-styring

I øvrigt havde de personer, der var separerede eller skilt nyligere haft analsex end de personer, der var gift eller i registrerede parforhold.

Sponsoreret indhold