Det frække17. maj 2022

Danske Gitte: Glad for dick pics

Mænd har stort behov for penis-ros, siger eksperterne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gitte_2.jpg
 FOTO: Instagram.com/gitte_von_g_official/

Er du kvinde, har du sikkert fået et læs af dick pics i din indbakke. De fleste kvinder har det som dig:

I bedste fald er de uinteressante, i værste fald føles de mange uønskede dillerfotos som små overgreb, uanset størrelsen og udseendet.

Her får du større penis

Forleden skrev vi, hvorfor mænd så sender disse intime selvportrætter:

I dag handler det om, at disse mænd med fordel for både dig, andre kvinder og dem selv kan sende billeder til professionelle dick raters.

Kvinder, som - mod passende betaling - giver feedback på de tilsendte billeder. Disse hårdtarbejdende dillerbedømmere tager simpelthen en - eller snarere mange - for holdet.

Stor glæde

Danske Gitte Von G, der er en de mest populære skandinaviske modeller på Only Fans, tilbyder også sine abonnenter dick ratings:

- Både på skrift eller på en personlig video. Det er sidstnævnte, der uden undtagelse er mest populær, og jeg laver mellem 20 og 30 ratings om ugen på min Onlyfans. Mændene ønsker ofte en beskrivelse af det, jeg ser, og så giver jeg en karakter fra 0-10, siger Gitte, der har 133.000 følgere på Instagram.

Nogle kvinder kan lide en realistisk dildo

- Ud fra den feedback jeg får, så tænder det mændene, at jeg sidder og kigger på et billede eller en video af deres pik, samtidig med at jeg beskriver og rater den. Jeg er altid 100 procent ærlig, og det er det, som mændene forventer og oftest tænder på, siger Gitte Von G, der præsenteres for alle slags penisser.

Elsker det

Den 42-årige mor fra Nordsjælland hævder, hun elsker det:

- Mangfoldigheden er stor, og det gør det så spændende og erotisk lækkert. Det tænder mig faktisk at få dette ønske fra en fyr og derefter fortælle, hvad jeg ser - og i nogle tilfælde tage den lidt videre og beskrive hvad jeg ville gøre ved hans pik, hvis den var foran mig. Det er en super fræk fantasi, som mændene elsker at blive sat ind i.

Gitte har denne anbefaling til dick pic-sendere:

- Det kan virke stødende på modtageren, så jeg anbefaler altid, at mændene lige spørger inden, selv om det ofte er det uventede, der tænder dem.

Både ros og ydmygelse

Henriette er daglig leder af camsitet player.dk, hvor danske kvinder viser sig frem og chatter med de mandlige brugere. Nogle af dem vil gerne have ratet deres pik.

- Hvis manden har en stor flot pik, får de det selvfølgelig at vide, men det er lige så ofte, at manden ønsker, at pigen gør grin med hans penis og fortæller ham, hvor lille og grim den er. Så mændene får altid det, de betaler for. Hvis de ønsker pigens ærlige mening, er det selvfølgelig den, de får, siger Henriette.

Sikker erektion med penisring

Ydmygelse

Har manden en lille pik og ønsker at blive ydmyget, kan pigen finde på at grine ad den og være nedladende, forklarer Henriette:

- Hun siger, at det er den mindste pik, hun nogensinde har set, og at der ikke er nogen piger, der vil være sammen med ham, når han har sådan en lille pik.

Ifølge bestyreren af player.dk er der andre boller på suppern, hvis udstyret har en anden størrelse:

- Er det omvendt en stor, flot pik, får han at vide, at den netop er stor, flot og perfekt. Pigen siger fx, jeg drømmer om, du knepper mig og fylder mig helt ud.' Har han også pæne nosser, fortæller player-pigen gerne det. Behåringen eller mangel på samme bliver også komplementeret, forklarer Henriette, der ikke tror, at pigernes dick rating i nævneværdig grad mindkser strømme, af uønskede dick pics til andre kvinder.

Derfor

Vi spurgte den danske kliniske sexolog Michael Loua, hvorfor mænd sender dick pics til professionelle piger.

Loua fortæller, at det hyppigste spørgsmål, drenge stiller i forbindelse med seksualundervisning, er: ‘Er min pik normal, når den…’

- Det er den samme usikkerhed, mændene har. De vil vide, om den er stor nok eller pæn nok. Mænd er meget forfængelige med dilleren, med synet af den, men når man knalder, betyder størrelsen ikke så meget.

- Når mændene spørger de professionelle, kan det være fordi, de ikke har andre steder at stille deres spørgsmål. Kæresten vil synes, det er underligt, andre fyre vil måske grine, mener Loua.

- Måske tænker mændene, at de får et mere ærligt svar ved at spørge en professionel, men det gør de ikke! De professionelle har lært, hvad de skal svare, så det hele er bare teater. ’Jo, den er sørme fin’…

Tragisk

Michael Loua har talt med mange kvinder om dick pics:

- Det sjove - eller det tragiske - er, at hvis man spørger kvinderne om pikbilleder, så vil de fleste kvinder helst være fri. Kvinder vil meget hellere se et billede af en markeret hånd med lange fingre eller en muskuløs underarm, der kan tage fat. siger klinisk sexolog og parterapeut Michael Loua fra elskeriet.dk.

Sponsoreret indhold