Det frække28. december 2021

No erection home: Gør potensfri sex til supersex

Man kan sagtens have god og givende sex uden stiv diller
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxtwo048222.jpg
 FOTO: MEGA

Der hviler et mægtigt pres mandens potens, som kan tynge både manden og dilleren ned.

Vi bilder os ind, sex først er rigtig sex, når hans erigerede lem penetrerer partneren.

Så når fyren ikke præsterer en knaldhård pik, kommer han i vildrede og føler sig hjemløs og uden mål. No erection home: Hvad skal han gøre og hvor skal han gøre det?

I værste fald føler han, at hans maskulinitet står og falder med potensen.

Sexpartneren kan også gå i småpanik og tænke alt fra 'øv, jeg havde lige glædet mig' og 'er jeg ikke lækker nok?' til 'jamen, så må vi jo bare lave andre dejlige ting.''

Og det er netop den sidste bold, man skal gribe.

Den revolutionerende Pulse penis vibrator giver også en slap penis udløsning

Supersex

Rådgiver i klinisk sexologi og parterapeut Michael Loua fra elskeriet.dk fortæller her, hvordan man gør potensfri sex til supersex.

Først vil Loua dog lige påpege, at man bør gå til lægen og få et tjek, hvis man ofte oplever svigtende potens. Det kan nemlig være tegn på underliggende sygdomme som diabetes og hjertekarsygdomme.

Erektile dysfunktioner kan desuden skyldes alt fra præstationsangst til prostataoperationer og kan således være både midlertidige og mentale og fysiske og permanente.

Bedre elsker

Uanset hvad er Michaels Loua bud, at man sagtens kan få god sex uden en stiv diller i nærheden:

- Det handler om at udvide paletten og blive en bedre elsker. Når man nu ikke har pikken, må man være mere kreativ med at skabe nydelse og bruge fingre og tunge og måske legetøj.

- Her skal man også lige huske på, at kun omkring 20 procent af kvinderne får orgasme ved penetration alene, siger Loua.

Grundliggende drejer det sig om at gøre det klassiske forspil til hovedret:

- Masser af kys, kram og kærtegn, og tydelig kommunikation fra begge parter. Det kræver opmærksomhed og klare signaler at give god manuel stimulation, for det kan sagtens blive for hårdt og hurtigt.

Få prostata-orgasme med disse vibratorer

Hele kroppen

Samtidig skal både manden og hans partner jo fokusere mindre på hans penis. Og meget mere på kroppens andre følsomme områder:

- Stimulation af alt fra øreflipper til anus kan give manden himmelsk nydelse, og nogle gange, hvis ikke følenerverne er ødelagte, kan han have glæde af penisstimulation, også selv om den ikke er stiv. Han kan endda også få udløsning.

Igen er kommunikation afgørende:

- For hvor pikken før har været en slags vejviser, har partneren ikke længere erektionen at navigere efter. Derfor skal han nu i højere grad give udtryk for sin nydelse med ord og lyde. Som gerne må være meget tydelige, siger Michael Loua til SE og HØR.

Hold dig hård med en penisring

Sponsoreret indhold