Det frække22. april 2022

Sådan får du succes på Only Fans

Det vigtigste er hverken dit udseende eller hvor kinky du tør være, men hvor aktiv du er
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mel.jpg
 FOTO: melrosemichaels.com

Nå, er tjansen som poder er slut, og lokker sure kassekunder i Netto ikke, og virker fulde og nærige gæster i restaurationsbranchen for nederen?

Så er det måske en ide med den der profil på Only Fans.

Testvindere: Her der landets bedste sexlegetøj

Er du relativt frisindet og gavmild med din krop, så kan du tilsyneladende tjene boksen.

Og hvor svært kan det være?

Lidt sværere end som så.

Rig

Først og fremmest hører det til sjældenhederne at blive rig på online sexarbejde. Vi ser nemlig primært historierne om de store succeser, hvor lækre modeller antageligt hiver millioner ud af lommerne på betalingsliderlige fans. Langt de fleste tjener langt mindre.

Men mindre kan også gøre.

Den amerikanske creator Melrose Michaels har succes. Og nu vil hun hjælpe andre med gå fra halvfattige sexabejdere til rige sexdirektører.

Michael har lavet en hjemmeside, hvor hun blandt andet poster videoer med gode råd til, hvordan man bliver succesfuld CEO som digital sexarbejder på tværs af platforme.

- Jeg har arbejdet i marketing og salg, og jeg har brugt de erfaringer til at blive en af de største modeller i branchen. Derfor har jeg lanceret Sex Work CEO, sexarbejdere kan lære at se sig selv som forretningsfolk.

- Omverdenen tror, at det er nemt - det er bare at strippe og tage nogle billeder. Men det er det ikke, siger Melrose.

I denne video fortæller Michaels, hvordan man skal lave indhold - artiklen forsætter nedenunder:

Hvem er du

Ifølge Melrose skal du først og fremmest finde ud af, hvilken type model du er: Hvilket slags brand er du - naboens datter, bitchet domina - hvem er din online sexpersona? Og det skal du så nogenlunde holde dig til, så fans ved, hvad de får.

Lækkert lingeri virker hver gang

Men der er noget, der er endnu mere afgørende for din succes:

- Det allervigtigste er regelmæssighed i dit output. Lav en fast kalender for, hvad du vil lave på hvilke dage og hvornår det skal publiceres. Du kan gøre det hele på en dag, men du risikerer at brænde dig selv ud, siger Melrose, der leverer videoer af fem minutters varighed om hvordan man sætter lys, bruger kameraer og apps, om hvilket slags indhold kan kan lave etc.

Danske player

Som alle gode forretningsfolk lægger Melrose Michaels ikke alle sine æg i samme kurv. Det vil sige, at hun ikke kun udkommer på onlyfans, men på flere lignende platforme.

Det kunne fx være danske player.dk, som også er en portal, hvor ekshibitionistiske kvinder møder mænd, der er glade for kvinder, der viser sig frem.

Vi spurgte direktør Thomas H, hvordan man får succes på player.dk.

- Noget af det første, man skal overveje, inden man går i gang, er, hvor meget man ønsker at dele af sig selv. Hvis man bliver genkendt af familie eller venner - er man så klar på de konsekvenser for ens privatliv, det kan have, hvis andre kender til ens arbejde? lyder det fra Thomas, der oplyser, at man kan overveje at fremstå anonym - nogle modeller vælger at bære maske eller sløre ansigtet.

Aktiv

I tråd med Michaels er Thomas' råd nummer 2 følgende:

- Daglig aktivitet er noget af det vigtigste, hvis man ønsker succes! Betalende gæster forventer indhold af høj kvalitet, der bliver uploadet regelmæssigt. Med indhold af høj kvalitet mener jeg spændende og frækt indhold.

- Pigernes personlige touch på deres billeder og videoer altid værdsat hos gæsterne. Kreativitet er vigtigt, så indholdet ikke ender med at blive ensformigt og kedeligt for gæsterne.

På sinful.dk finder du det frække legetøj til dine shows

Hvor meget kan man tjene?

Direktør Thomas oplyser, at indkomsten afhænger af, hvor meget energi og arbejde man lægger i det:

- Er man kreativ og forstår at fange kundernes opmærksomhed, er det muligt at tjene mellem 5.000 og 50.000 Kr. og måneden. Men prioriterer man arbejdet og er dygtig, kan man sagtens tjene mere.

null

Sponsoreret indhold