Det frække24. februar 2022

Dillerstørrelsen kun vigtigere end disse to ting

Der er vist ingen grund til, at man (d) bekymrer sig så meget, om den er stor nok
Diller.
 FOTO: MEGA

Kvinde-bekymringen ‘er mine bryster faste og store nok?,' er de seneste år også udvidet med ‘er min bagdel struttende og stor nok?’

Mænds store bekymring er mere konstant: 'Er min diller stor nok?'

Få større penis her

Den amerikanske sex- og hjerneforsker Nicole Prause har svaret på det spørgsmål. Og det er et svar, som burde få de fleste mænd til at slappe lidt af.

Penis-pod

I en podcast om blandt andet porno og penisser fortæller Prause om sin forskning.

For det viser sig, at de fleste foretrækker en penis, der kun er marginalt større end gennemsnittet, både hvad angår længde og tykkelse.

Ud fra 3D diller-modeller valgte 75 kvinder i undersøgelsen pik-størrelse hos en potentiel kæreste: Gennemsnittet var 16 centimeter i længden og 12 centimeter i omkreds.

Et andet studie med 50.000 penisser peger på, at cirka 50 procent af dillere globalt set er mellem 12 og 15 centimeter lange, mens langt de fleste ligger mellem 11 og 13 i tykkelse.

Sexpuder gør underværker for missionæren

Penisvalg

Prause fortæller, at hendes forskning afslører noget endnu mere afgørende i denne sammenhæng:

I de fleste tilfælde vægter kvinder andre kvaliteter ved manden meget højere, end hvad han tilfældigvis bærer rundt på mellem benene:

Stillet overfor en række valg mellem en for stor/for lille penis på den ene side og mellem en række kvaliteter ved manden på den anden side, tabte penis stort set hver gang:

https://imgix.seoghoer.dk/penis.png

Pik taber stort set alle kampe.

Venlighed, intelligens og forspilsevner er langt vigtigere for de fleste kvinder i studiet.

Selv det at manden kan lide pænt tøj og at lave mad, er mere afgørende for, at hun vil vælge ham, selv om hans diller ikke har den ønskede størrelse.

Kun hans øjenfarve og hans bil er mindre vigtige end hans pik.

Prause konkluderer:

- Det er ikke sådan, at kvinder ikke har det med i deres overvejelser et eller andet sted. Og hvis du er enten ekstrem lille eller ekstremt stor, bliver det måske relevant. Men generelt set betyder det meget lidt i forhold til, hvad kvinder synes om en mand.

Danmark

Da studiet kun er med 68 kvinder fra USA, er det ikke nødvendigvis gældende for alle kvinder i hele verden.

Men ser man på salg af dildoer i Danmark, viser det sig, at den mest populære er Baseks Realistisk Sugekop Jelly Dildo 19 cm. Det lyder jo voldsomt, men den indførbare del er 14 centimer.

Det er så tæt på gennemsnittet, at det burde få de fleste mænd til at tørre angstsveden af panden.

Sponsoreret indhold