Det frække 17. august 2021

Gør ikke dette med din diller

Hvad gør du nu, lille du? I hvert fald ikke dyppe den i eddike...
FOTO: MEGA

Mens kvindens største sexbekymringer typisk går på, om hun ser godt nok ud (fx: er mine bryster store nok?) og på, om hun kan få orgasme, handler mandens gerne om, hvorvidt han kan holde længe, og om hans penis er stor nok.

Det sidste betyder, at nettet bugner af myter og bizarre tilbud, der alle lover manden en større diller, hvis han gør dette eller køber hint.

Få hård og sikker potens med en penisring

Magisk ‘medicin,’ der vupti gør pikken længere og/eller tykkere, er selvfølgelig noget pladder. 

Det samme er dette trick, som nogle mænd åbenbart i lutter desperation forsøger sig med:

De dypper dilleren i æblecidereddike.

Snablen

En reklame, der dukker op på diverse tubesites af pornografisk karakter, ser sådan ud: Den lover en 65 procent større pik, hvis du skyller den i eddiken.

Nej. Bare nej.

Samme forhandler har et næsten endnu bedre forslag: Stik en tampon, der har suget eddikene, op i numsen, så står din pik strunk og rank som aldrig før lige med det vupti.

Med en Blowjob Simulator bliver et blæs en ren orkan

Aktiverer

Eddikesagen bliver så ikke mindre bizar af, at produktet, som reklamen forsøger at sælge, ikke er en æblecidereddike, men potenspillen InstaHard (LynHård).

Som angiveligt er proppet med naturlige ting, der på celleniveau reaktiverer... penishjernen.

Selv om man nogle gange kan føle, at pikken har sit eget liv og tænker for sig selv (omend en smule enøjet), må vi skuffe læseren:

Der sidder ingen hjerne i pikhovedet. I bedste fald er den hjernedød - som ejermanden.

Advarer

Mens nogle få og små studier peger på, at oralt indtag af den sure eddike måske har positiv indvirkning på rotters cardiovaskulære sundhed og stofskifte, er der ingen beviser for, at det giver andet end problemer for et menneskeligt handyr at stikke snablen i et glas med syre - uanset om den er økologisk eller baseret æbler eller vin.

Læger advarer da også mod at skylle dyret i eddike:

Syren irriterer nemlig den yderst tynde og sensitive hud på penis og kan give kemiske 'brandssår,' som så kan udvikle sig til bakterieinfektioner.

Det er således heller ikke en god ide at stikke en syreholdig tampon i numsen, som også foreslås af samme udbyder. Det er i den grad sur røv, for det vil ødelægge tarmens fine beskyttende hinde. Hvorpå tarmbakterier kan gå i blodbanen og give voldsomme og potentielt dødelige infektioner.

Insisterer du på, at du vil have større diller, så prøv sexshoppen sinfuls knap så smertefulde tilbud

 

Sponsoreret indhold