Reality26. april 2022

Efter uenigheder: Remee og Mathilde Gøhler dropper parterapi

Noget tyder på, at tiden hos en parterapeut har været godt givet ud
Mathilde Gøhler og Remee
 Foto: Mikael Rieck

Selv om kærligheden eksisterer i bedste velgående mellem den 47-årige hitmager Remee Jackman og modelkæresten Mathilde Gøhler, 29, betyder det ikke, at parret har kunne undgå diverse kærlighedsbump.

Ligesom hos mange andre par har der nemlig været knas i parforholdet. Noget, der heldigvis er ved at være fortid – blandt andet med hjælp fra parterapi.

Det sætter Remee og frøken Gøhler ord på i realityhittet “Remee & Mathilde”, hvor parret selvsagt har hovedrollerne.

De to har tidligere afsløret, at de har valgt at bo hver for sig. Samtidig har de heller ikke lagt skjul på, at den nylige familieforøgelse, hvor parret kunne byde endnu en datter, Lelou, velkommen i familien, har fået det celebre par til at holde ekstra godt sammen.

Og nu er det altså slut med parterapi:

– Vi var uenige. Og så tror jeg, når man kommer på den anden side af det, så ser man hinanden måske endnu mere klart – fordi vi også er kommet igennem noget, der ikke var nemt eller lyserødt eller spændende eller en oplevelse. Men at vi faktisk står stærkere, fordi vi har prøvet at være igennem noget hårdt, forklarer Mathilde Gøhler i det nyeste afsnit af realityprogrammet.

Der er altså ingen tvivl om, at de tiltag, som parret har gjort, har båret frugt. Og faktisk har de heller ikke længere brug for hjælp udefra:

– Vi føler ikke rigtig, der har været et behov for at gå til parterapi. Vi har stort set ikke nogen konflikter lige for tiden, lyder det videre fra modellen.

Se klippet, hvor Remee Jackman og Mathilde Gøhler taler ud om deres tid efter parterapi, nedenfor.

Du kan se det nyeste afsnit af “Remee & Mathilde” på Discovery+ allerede nu.

Sponsoreret indhold