Kendte20. april 2024

Damernes Remee er fri som fuglen: – Jeg har ingen specifik

Siden berømmelsen tog fart, har de labre sild sværmet om den musikalske klubkonge – men nu nyder han ”ingen specifik” i soveværelset
I Simona Popovic, 33, sikrede ”Remz” sig uimodståeligt selskab, men kærligheden mellem modellen og bowlerhatten blussede i 2014 ud efter fire brandvarme år.
I Simona Popovic, 33, sikrede ”Remz” sig uimodståeligt selskab, men kærligheden mellem modellen og bowlerhatten blussede i 2014 ud efter fire brandvarme år.
 Foto: Krestine Havemann

LÆS OGSÅ: Sådan endte Remee og Casper Christensen med i frikirke

Er man ung, smuk, rig og berømt – og er eventyret først lige begyndt, kan ingen bebrejde, at man lader sig rive med og falder for fristelserne. Så kan man jo altid slå sig til ro, når hornene er løbet af.

Men faktisk har popsnedker, ”X Factor”-legende og natklubkonge Remee, 49, taget den stik modsatte rute.

I sine yngre år – og mens berømmelsen bare voksede – gik jetsetcharmøren fra det ene faste forhold til det andet.

Skønhederne Maria Leander, Michala Kjær, Simona Popovic og Mathilde Gøhler gjorde alle ”Remz” rundtosset og ramt så dybt i hjertet, at han trods talrige tilbud holdt fast.

Nu har producerpiben dog fået en noget anden og løssluppen lyd.

Sammen fik Mathilde Gøhler og Remee døtrene Kenya på otte og Lelou på to år: – Det går så godt med at dele børnene mellem os, fortalte Remee forleden.
Sammen fik Mathilde Gøhler og Remee døtrene Kenya på otte og Lelou på to år: – Det går så godt med at dele børnene mellem os, fortalte Remee forleden.
 Foto: Mikael Rieck

Således har rutinerede Remee ikke haft fast kæreste siden bruddet med guddommelige Gøhler i sommeren 2022.

– Jeg har masser af kærlighed – men mest til mine børn. En kæreste er der ikke, afslørede Remee, da han forleden driblede til Amy Winehouse-filmpremiere i Nordhavn.

Netop døtrene – Emma, 25, Kenya, otte, og Lelou på to år – samt jobbet som kreativ hjerne i marketing- og eventfirmaet Social Works og engagementet i natklubben Museo sluger så meget af den fhv. damebedårers tid, at der er få timer tilbage til amoriner og attributter.

– Der er i al fald ingen specifik, røbede Remee over for SE og HØR – og funderede derpå over årsagen.

– Det er jo lidt en bevidst ting, jeg har gjort i mit liv. Spurgt mig selv: ”Hvad vil jeg egentlig?”.

Fra sensommerforelskelsen i september 2009 og til bruddet i marts 2010 sad Remee og Michala Kjær (nu Brylov), 34, tungt på titlen som Danmarks hotteste kendispar.
Fra sensommerforelskelsen i september 2009 og til bruddet i marts 2010 sad Remee og Michala Kjær (nu Brylov), 34, tungt på titlen som Danmarks hotteste kendispar. Som datter af Janni Spies, 61, og Christian Kjær førte hun an på de bonede gulve, mens han ejede skærmen i ”X Factor” og nattelivet som klubkonge.
 Foto: Claus Poulsen

Det er meget sundt at møde sig selv – og stille spørgsmålet: ”Gad du egentlig være sammen med dig selv?

Det gad jeg så godt, men der er da stadig noget at arbejde på, lød det fra singletyren – efterfulgt af et af de skæve smil, der før har forført så mange pigehjerter.

Sponsoreret indhold