Laura Christensen

Foto: All Over Press

Laura Christensen er nærmest vokset op foran kameraet og siden da er det blevet til adskillige roller i danske TV-serier og film ...

Fulde navn: Laura Elisabeth Christensen

Fødselsdato: 26. januar 1984

Familie: Peter Christensen (far), Jakob Levin-Christensen (søn, f. 2010)

Partner: Gift med Thomas Levin

Kendt fra: ”Tøsepiger”, ”Midsommer”, ”Taxa”, ”Råzone”, ”Strisser på Samsø”

Laura Christensen er nærmest vokset op foran kameraet. Som 9-årig spillede hun den lille syge Mona i Lars von Triers ”Riget”. Samme år debuterede hun i ”Min fynske barndom”, og siden da er det blevet til adskillige roller i danske TV-serier og film - blandt andet hendes gennembrud som 12-årig, da hun fik hovedrollen i filmen ”Tøsepiger”.

Men selvom Laura Christensen er vant til at færdes på de bonede gulve, og hendes omgangskreds primært består af folk fra branchen, ville hun gerne bryde ud af rammerne, og finde sig en mand, der ikke var skuespiller.

- Jeg har altid sagt, at jeg skal have en, som ikke laver det samme som mig. Også for at man får nogle andre input i sit liv. En med en fast indkomst, fortalte Laura til Politiken i 2011.

Men man kan ikke styre, hvem man forelsker sig i, som Laura siger, og da skuespillerkæresten Thomas Levin i 2007 overraskede hende ved at fri til hende nytårsaften, fik Thomas både et ja og tårer fra en rørt Laura Christensen.

Men børn var ikke det første på programmet for det nye ægtepar. Laura og Thomas havde begge meget travlt med deres arbejde, og derfor var der ikke tid til en familieforøgelse – i hvert fald ikke med det samme.

- Rent privat drømmer jeg om at få en masse unger og bare et generelt dejligt liv. Manden har jeg jo allerede. Men de fleste af mine drømme går på det professionelle, hvor jeg har mange ambitioner, fortalte Laura dengang til ALT for damerne.  

Men tre år senere kunne hun ikke vente længere, ægteskabet bar frugt, og Laura fødte sønnen Jakob. Men selv ovenpå en fødsel fyldte arbejdet meget, og Thomas var derfor ikke til stede det første døgn af sønnen Jakobs liv.

Han blev født klokken halv fem om morgenen, og klokken halv ni sad Thomas Levin på et fly, fordi han skulle på optagelse i Sverige. Og så var han altså væk det første døgn, har Laura Christen fortalt til ALT for damerne.

- Det var rigtig forfærdeligt for ham at gå. Jeg vidste, det var et muligt scenarie, så jeg havde forberedt mig på det. Men alle de andre kvinder på barselsgangen gik rundt med deres mænd, og jeg var helt ude af den, fordi jeg var så alene med min lykkerus. Hormonerne bankede rundt i kroppen, og jeg græd hele tiden uden at vide hvorfor, fortæller hun.

Thomas kom dog hjem igen og Laura Christensen begyndte at arbejde efter barslen - både på teatret og med en stor rolle i hitfilmen ”Dirch”. Ved siden af karrieren har hun også formået at stable sin egen lille drømmefamilie på benene.

- Jeg er gift med verdens bedste far. Thomas er fantastisk med vores lille søn, Jacob. Jeg elsker at se de to lege sammen, også fordi de ligner hinanden, lød det fra Laura til Billedbladet.
 

Tidslinje:

 • 1994: Får sin filmdebut i ”Min fynske barndom”
   
 • 1996: Spiller hovedrollen i tøsepiger
   
 • 2006: Danner par med Thomas Levin
   
 • 2007: Gift med Thomas Levin - HEMMELIGT GIFT
   
 • 2010: Føder sønnen Jakob Levin-Christensen - Thomas Levin om fødslen: For sindssygt

Find din favorit kendis her:

Close