Nyheder14. marts 2013

Thomas Levin om fødslen: For sindssygt

Skuespilleren måtte have pauser, da hans søn kom til verden
Thomas Levin måtte forlade Laura og deres søn fire timer efter fødslen på grund af arbejde.
Thomas Levin måtte forlade Laura og deres søn fire timer efter fødslen på grund af arbejde.
 Foto: All OverSidste afsnit af "Borgen" er netop rullet over skærmen. Her spiller Thomas Levin en fattet nyhedsvært, der kan holde hovedet koldt i pressede situationer.

Læs, hvorfor Thomas Levin gør Laura Christensen blød i knæene

En evne, som skuespilleren selv havde brug for, da hans kone, Laura Christensen, for tre år siden fødte parrets søn Jacob.

For det var en voldsom oplevelse.

- Ja, det var da for sindssygt. Man skal være gjort af en særlig kaliber for ikke at synes, at det er en voldsom oplevelse.

Jeg vidste godt, at jeg primært skulle være der for min kone. Og det var jeg også. Og så var jeg ude og bide i en pude i nogle pauser, fordi det var heftigt at være vidne til, men nu var der ligesom én, der skulle udkæmpe slaget, og det var jo ikke mig, kan man sige, ler han i et interview med Femina.

Thomas Levin elsker ikke Laura mindre

- Men DEN form for magtesløshed er lidt speciel. Fordi man er interesseret i, at der kommer et fuldstændig sundt og rask barn ud af det. Der er en stor omsorg over for ens kone, men der er også bare et fundamentalt overlevelsesinstinkt, som handler om, hvad det er for et barn, der kommer ud. Som ... bliver vigtigere. Ikke at man så elsker hinanden miindre. Der er bare et barn, som skal klare den, ikke?, fortæller han ærligt.

I øjeblikket spiller Thomas Levin faren i stykket "En plads i mit hjerte" på Teater Grob i København, der handler om et forældrepar, der mister deres datter i en ulykke.

Fik du læst om sangerinden Dictes forfærdelige fødsler?

Sponsoreret indhold