Laura og Julie viser deres spirende babybuler frem

Foto: Claus Poulsen

De danske skuespillerinder Julie R. Ølgaard og Laura Christensen har spillet over for hinanden i film og tv-serier som "Forbrydelsen", "Råzone" og "Dig og Mig", og også uden for filmsættet ser de to kolleger meget til hinanden.

De to skuespillerinder er ofte blevet spottet på den røde løber side om side, og de to veninder har også stablet teateret Teater Alpha på benene sammen med skuespillerinden Neel Rønholt.

Snart bliver den tætte venindeflok udvidet, når Laura Christensen og Julie R. Ølgaard hver især byder velkommen til en lille ny i løbet af de næste par måneder.

De to veninder har dermed kunnet følges ad i løbet af deres graviditet, og på det sociale medie Instagram deler de to kendisser nu et billede af deres spirende babybuler.

- Bedstevenner er undervejs, skriver Julie R. Ølgaard til billedet af de to gravide maver.

Julie R. Ølgaard, der tidligere var vært på tv-programmet "Zulu Djævleræs", annoncerede sin graviditet i marts ved at dele et billede på Instagram med sine stiletter, gemalens sko og et par bittesmå babysko.

- Når to bliver til tre, skrev hun til fotoet og røbede i hashtagget "baby boy", at hun og manden skiløberen Gustav Muus' første barn bliver en lille dreng.Venter du også en lille ny og mangler det de sidste ting? Se & Hør SAVER udlover I samarbejde med Babyfryd Rabatkoder til alle vore læsere. 

Bare fire dage efter afslørede Laura Christensen, der har spillet med i "Kandidaten", også, at hun var i lykkelige omstændigheder.

Skuespillerindens management bekræftede den forestående familieforøgelse 6. marts over for BT.

Allerede få timer senere delte skuespillerinden, der danner par med "Norskov"-stjernen Thomas Levin, et billede af sin spirende babybule på Instagram.

Parret har i forvejen sønnen Jakob på seks år, der kan se frem til at blive storebror.

Se billedet af venindernes gravide mave her:

BFF's in the making.. @lauraelisabethchristensen #preggo #bff #fridayfun

Et opslag delt af Julie Rosenstand Ølgaard (@julie.r.olgaard) den

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close