Claudia Rex

Foto: All Over Press

Frynserne fløj rundt om de salsasvingende hofter, imens de sølvfarvede stilethæle snurrede på de blanke dansegulve ...

Frynserne fløj rundt om de salsasvingende hofter, imens de sølvfarvede stilethæle snurrede på de blanke dansegulve. Claudia Rex dansede sig for første gang frem på de danske TV-skærme i 2009 i danseprogrammet ”Vild med dans”, og det var langt fra Claudias første svingom på dansegulvet.

Lige fra barnsben har Rex vredet hofterne til hurtige rytmer, og den professionelle danser har mange vundne mesterskaber bag sig, både på landsplan og internationalt.

Claudia Rexs’ dansetalent har sikret hende medvirken i seks sæsoner af succes-programmet ”Vild med dans” på TV2, hvor hun har dannet par med sangeren Basim, fodboldspilleren Patrik Wozniacki, bokseren Patrick Nielsen, TV-værten Joakim Ingversen, fodboldspilleren Mads Laudrup og senest skuespilleren Johannes Nymark.

Lange dage i dansestudiet har i ”Vild med dans”-historien ført til mange gode venskaber mellem danserne og deltagerne. De mange, tætte timer sammen har også fået kærligheden til at blomstre mellem flere partnere, og Claudia Rex blev under træningen i efteråret 2012 forført af sin partner, TV-værten Joakim Ingversen, som hun tilmed vandt ”Vild med Dans” sammen med. I starten af 2013 bekræftede parret, at de var kærester, men forholdet varede kun kort. Allerede efter fire måneders valsen gik parret hver til sit.

Der gik dog ikke længe før danserinden atter mødte storsmilende op til diverse arrangementer, og når spørgsmålet om kærlighed blev bragt på banen, så svarede Claudia Rex hemmelighedsfuldt, at der var en ny mand i hendes liv. Få måneder senere lagde hun selv et billede op på Instagram, hvor hun kyssede med den danske Dj Kasper Svenstrup. Parret er i dag flyttet sammen i lejlighed i København.

I 2014 meddelte danserinden, at det var slut med dansen – ikke kun på tv, men også i hendes liv.

- I mange år har jeg været plaget af gamle skader og store smerter i hofter, knæ og slidgigt i mine tæer. Det er jo selvfølgelig vildt ærgerligt, at skulle stoppe med noget, som har været en så stor del af mit liv, min passion og min identitet, men det er en beslutning, som jeg har gået og samlet mig mod til at tage i mange år, og for et år siden lovede jeg min familie og kæreste, at passe bedre på mig selv. Jeg måtte indse, at tiden var inde til at stoppe. Jeg ved jo godt, at det er det bedste at gøre - og jeg vil jo også gerne kunne gå om 20 år, skrev Claudia Rex åbenhjertet på sin blog om dansestoppet. Skønheden fortalte dog i samme ombæring, at hun har flere projekter klar på tegnebrættet.

Udover sit store talent indenfor dans, så har Claudia Rex også en uddannelsen fra ”Københavns Mode og Designskole” og i 2012 lancerede hun sit eget tøjmærke ”Claudia Rex Design” sammen med eks-kæresten Martin Coops. 

  Pia Claudia Rex Nielsen
  Claudia Rex
  16. november 1986
  35 år
  Martin Coops (Stuntmand og reklamemodel), Joakim Ingversen (TV-vært), Kasper Svenstrup(DJ)
  Pelle Emil Hebsgaard
  ”Vild med dans”

  Find din favorit kendis her:

  Close