Kendte26. marts 2022

Siger navnet Frants Rasmus Rondé Henningsen Bjerg dig noget?

En lang række stjerner hedder slet ikke det, vi kender dem som
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vi kender ham som Rasmus Bjerg. Men det er langt fra hele hans navn. Hvis den 45-årige ”Vildmænd”-stjerne hiver sit kørekort op af lommen, vil du opdage, at hans fulde navn er langt nok til at fylde en hel filmplakat alene. Han hedder nemlig – og hold nu fast – Frants Rasmus Rondé Henningsen Bjerg.

https://imgix.seoghoer.dk/bjerg.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Foto: Dan Mariegaard

I en paso doble har vi Freja Kirk og Pia Nielsen … Sådan kunne det have lydt, men vi kender hende altså bedst som Claudia Rex. Den 35-årige ”Vild med dans”-veteran er således døbt Pia Claudia Rex Nielsen. Hun skrottede dog Nielsen til fordel for Hebsgaard, da hun giftede sig med Pelle Emil Hebsgaard i 2018.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/vmd_2_4.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Foto: Hanne Juul

Nu om dage kan man kalde sine børn for snart sagt hvad som helst. I 1978 var reglerne lige knap så lempelige, som de er i dag. Derfor er Huxi Bach da heller ikke døbt Huxi. I stedet hedder den 44-årige satiriker Christian Bækgaard Bach. Ifølge Danmarks Statistik står der Huxi på 352 dåbsattester.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/huxi_bach_7.jpg
 Foto: Carina Kruger

Foto: Carina Kruger

Han er kendt for at være sjov, men det er ikke en joke, at den 44-årige ”Tæt på sandheden”-vært i virkeligheden hedder Jannik Kåre. Tilsæt så det, vi kender ham som, nemlig Jonatan Spang, så har du hans fulde navn: Jannik Kåre Jonatan Spang.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jonatan.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Foto: Mikael Rieck

Alle kender hende som Søs. Selv om hun ikke er døbt Søs, kan man alligevel godt sige, at hun er født Søs. Navnet kommer sig nemlig af, at hun er lillesøster. Men på papiret hedder den 63-årige skuespiller altså Hanne Egelind.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soes.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Foto: Dan Mariegaard

Kært barn har mange navne, og Paprika Steen er ingen undtagelse. Og nu skal du lige holde godt fast! Den 57-årige ”Den tid på året”-stjerne er egentlig døbt Kirstine Steen, men er aldrig blevet kaldt andet end Paprika. På en ”find dig selv”-rejse til Østen skiftede hun navn til Marikka Sofia, men det er blot to navne, der står på de officielle papirer, for hun kalder sig fortsat blot Paprika.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paprika_steen_0.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Foto: Dan Mariegaard

Heller ikke Mille Dinesen kalder sig for sit sande navn. ”Rita”-darlingen Hedder nemlig Marie Emilie til fornavn.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mille-dinesen.jpg
 (Foto: Aller Media DK)

Foto: Aller Media

Sponsoreret indhold