Kirk og Claudia i krise: Græd hele ugen

Den festlige samba og de 31 dommerkarakterer endte fredag med at blive en stor lettelse for Freja Kirk og danser Claudia Rex.

For gennem hele ugen havde der i øvelokalet været anstrengt stemning de to kvinder imellem.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Af gode grunde tror jeg ikke, jeg skal beskrive det løft, men det var noget med at hænge på Claudia, og det var virkelig ikke noget, jeg havde lyst til, afslørede Freja Kirk, 34, oven på fredagens dramatiske samba.

– Af gode grunde tror jeg ikke, jeg skal beskrive det løft, men det var noget med at hænge på Claudia, og det var virkelig ikke noget, jeg havde lyst til, afslørede Freja Kirk, 34, oven på fredagens dramatiske samba. (Foto: Dan Mariegaard)

Dels på grund af forrige uges nervepirrende omdans, dels på grund af et helt særligt løft, som fik ram på Freja.

– Det er et trin, jeg har set før i dans, men hvor jeg tydeligvis havde forestillet mig, at jeg skulle være den stærke manderolle, for nu at være rigtig dum at høre på.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den følelsesladede uge endte trods alt godt for Freja og Claudia Rex, 34.
– Jeg har grædt en del – men de dybe ting, vi har været igennem, har gjort vores bånd stærkere, lød det fra den seje sanger. (Foto: Dan Mariegaard)

Og pludselig fik jeg den feminine rolle i det, og det kom bare bag på mig, fortalte 34-årige Kirk til SE og HØR, og røbede, at trinnet kostede hende adskillige tårer ugen igennem.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Oven på en hård uge var Freja så heldig at have massiv kendisopbakning blandt publikum.
Christopher Læssø, 36, stod sammen med vennen Nicolai Achton og skuespillerbrødrene Oscar, 26, og Gustav Giese, 28, klar med ros og kram til sangeren. (Foto: Dan Mariegaard)

– Jamen altså, jeg har virkelig været ked af det. Hele ugen. Og det har virkelig været en hård nyser at komme igennem, lød det fra den ærlige sanger.

Hertil og ikke længere

Krisen begyndte allerede om søndagen, da hun og Claudia vendte lettere vingeskudte tilbage til træningslokalet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Tillykke, min pige!
På vanlig velartikuleret vis hyldede Jens Werner, 57, meddommer Marianne Eihilt, som kunne fejre 47 år på dansebagen.(Foto: Dan Mariegaard)

– Vi havde fra “dødsbananen” allerede den der super nervepirrende følelse. Og så kom trinnet. Og så måtte vi faktisk slutte træningen før tid. Og jeg skulle bare hjem. Jeg kunne slet ikke være i det.

– Hvad var det, der gjorde dig så ked af det? – Jamen hele min forvirring omkring mig selv, som jeg ikke har fundet ud af endnu. Jeg tænkte hertil og ikke længere.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Herrehotte!
Mens kæresten Frederik Haun, 29, bager sig til tops i “Den store bagedyst”, bager Morten Kjeldgaard, 36, på sin udkårne – også efter fredagens førsteplads. (Foto: Dan Mariegaard)

Rædselsugen har dog gjort det sympatiske pars bånd endnu stærkere.

– Jeg tror helt klart, vi er blevet klogere på hinanden, ikke? spurgte Freja sin partner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Fredag efter fredag står han der – parat til at knuse, kysse og kramme.
19-årige Albert Rosin Harson er fast inventar til “Vild med dans” – så længe kæresten Jenna Bagge, 33, er på gulvet. (Foto: Dan Mariegaard)

– Meget klogere. Men det er jo også det, man siger. Nogle gange skal man lige helt ned for at kunne danne et stærkere bånd. Og for at kunne komme op igen, lød det fra 34-årige Claudia Rex.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close