Kendte 22. juli 2021

Overraskende partner: Claudia Rex gør comeback

En knæskade slukkede “Vild med dans”-karrieren, men nu er dejligheden atter klar i efterårets sæson af TV 2-ballet
Foto: Thomas Laursen

Gensynets glæde er ikke den ringeste. Og det bliver i den grad et kærkomment comeback, når kønne Claudia Rex, 34, atter hopper på parketten i efterårets “Vild med dans”.

SE og HØR erfarer således, at dansebaben er med på holdet i 2021-udgaven af TV 2-hittet. Fyrenes favorit skal denne gang dog ikke føres af en sådan.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dobbelt på dametrin

For første gang i dansk “Vild med dans”-historie bliver der nemlig dobbelt op på dametrin, når Claudia ifølge SE og HØRs oplysninger får en kvinde som partner.

Tricket med par af samme køn fik debut i 2019, hvor Silas Holst og Jakob Fauerby førte hinanden hele vejen frem til trofæet. Om Rex gør kunststykket efter, må september-, oktober- og november-fredagene vise.

Et godt bud på Claudias partner kunne være sangerinden Freja Kirk, 33, (tv.) som privat er forlovet med den smukke model, skuespiller og danser Sus Wilkins, 32. Foto: Thomas Laursen

Mor i mellemtiden

Claudias comeback kommer ganske overraskende. Efter fyrrige fredage med spradebasse Simon Jul tvang en vedvarende knæskade i 2017 den flerfoldige finalist til at lægge danseskoene på hylden.

Nu duer knæene tilsyneladende igen for Claudia, der i mellemtiden er blevet mor til Zacharias på snart to år, som hun har med ægtemanden, tv-vært og muscialstjerne Pelle Emil Hebsgaard, 33.

Og både han og sønnike hepper ganske sikkert med, når mor atter indtager manegen til september.

Sponsoreret indhold