Alicia Vikander

Alicia Vikander

Alicia Vikander

(Foto: All Over Press)

Alicia Vikander er en svensk skuespillerinde, der bl.a. er kendt for rollen som Caroline Mathilde i "En kongelig affære".

 

Alicia Vikander er en svensk skuespillerinde, der bl.a. er kendt for rollen som Caroline Mathilde i "En kongelig affære". I marts 2018 udkommer den nye "Tomb Raider"-film, hvor skønheden fra Göteborg skal spille hovedrollen Lara Croft. 

I et interview med britiske Vouge fortæller hun, at hendes forældre blev skilt da hun blot var 3 måneder gammel, og at hendes far nu er lykkeligt gift med hans fjerde kone. Derfor betyder ægteskab som idé ikke så meget for hende. Der er dog noget andet, skuespillerinden mener er vigtigt:

- For mig betyder familie alt, og det er den sande forbindelse til et andet menneske. Jeg synes, det er bedre at finde på sine egne romantiske idéer, da det vil giver vidunderlige minder, siger Alicia Vikander i Vouge.

Alligevel valgte hun at sige ja til den tysk-iske skuespiller Michael Fassbender. Parret lærte hinanden at kende under optagelserne på filmen "THe light between the oceans" tilbage i 2014.  

Alicia Vikander og Michael Fassbender

Alicia Vikander og Michael Fassbender blev gift ved en privat ceremoni på Ibiza i 2017. 

Selvom parret havde været sammen i tre år, så var det først ved Oscar-uddelingen i 2016, at de bekræftede deres forhold.

Det skete, da Alicia Vikander vandt en Oscar for sin rolle i "Den danske pige"

Inden hun gik op på scenen for at modtage sin pris, plantede hun nemlig et forelsket kys på Michael Fassbenders mund.  

Parret er generelt meget private, når det kommer til deres forhold, og ingen af dem ønsker at tale om deres privatliv.

- Det er mig, der sidder her og giver et interview, men det er også mit job, og for mig er det en selvfølge. Jeg elsker at snakke om mine film og mit job, men det har ikke noget at gøre med, hvad jeg laver, når jeg er færdig her, har Alicia fortalt i et interview med danske Costume

Alicia har dog tidligere fortalt, hvordan hun har det med kærlighed. 

- Jeg tror ikke, at det er det vigtigste i livet at finde nogen at leve sammen med. Men det er da fantastisk, hvis du møder en – hvis det er det, du vil. Livet og kærligheden er forgængelige, fortalte Alicia til Costume i 2016.

 

 

 

Alicia Vikander
3. oktober 1988
33 år
Michael Fassbender
"En kongelig affære", "Jason Bourne", "The Danish Girl", "Tomb Raider".

Find din favorit kendis her:

Close