Nyheder 29. marts 2012

Mads Mikkelsen: Sådan er han i sengen

Alicia Vikander kom helt tæt på den danske superstjerne og røber, hvordan det var
Af af
Foto: Thomas Laursen

Mads Mikkelsen er en mand, som rigtig mange kvinder gerne vil tæt på. Sådan har det været, lige så længe den flotte herre har vist sig på film og TV.

Og netop nærkontakt med Mads fik den svenske skuespillerinde Alicia Vikander, da hun spillede dronning Caroline Mathilde i filmen "En kongelig affære", der har premiere i dag. Under filmoptagelserne skulle den 23-årige svensker lave nogle hotte sexscener med sin dobbelt så gamle medskuespiller.

- Mads var simpelthen så sød, meget nede på jorden, og så cool omkring alle på holdet, fortalte Alicia, da hun kom til gallapremieren i københavner-biografen Imperial i går aftes.

Læs også: Stangstive Mads Mikkelsen

- Jeg ved ikke hvor vilde, jeg synes, at mine og Mads' sexscener er. De er hede på skærmen, men hver gang man laver den type scener, er det meget teknisk. Det er en af de få scener i løbet af en film, hvor man ikke kan improvisere. Det er alt sammen koreograferet til mindste detalje, forklarede hun.

Læs også: Mads Mikkelsen: Jeg er ikke længere sexet

På trods af, at alt var timet og tilrettelagt ned til mindste detalje, var sexscenerne grænseoverskridende at indspille.

Han er en flot mand, og han var rigtig god ved mig undervejs. Så jeg var meget komfortabel, selvom det da er grænseoverskridende. Det var en god oplevelse, smilede Alicia.


Alicia Vikaner var tæt på mads. Helt tæt (Foto: All Over)


Mads Mikkelsen og Alicia Vikander går virkelig til den i "En kongelig affære"
(Foto: "En kongelig affære")

Sponsoreret indhold