Hotte Alicia Vikander: Spillede "Tomb Raider" i smug

Alicia Vikander i bikini

I de actionprægede "Tomb Raider"-film har seerne siden 2001 været vant til at se den amerikanske skuespillerinde Angelina Jolie i rollen som heltinden Lara Croft.

Tidligere i år blev det dog afsløret, at den 41-årige "Mr. & Mrs. Smith"-stjerne ikke længere skal spille hovedrollen, når den nyeste film i serien, der vil gå under navnet "Tomb Raider Reboot", får premiere.

Rollen er nemlig blevet besat af den svenske skuespillerinde Alicia Vikander, der blandt andet er kendt for sin Oscar-vindende rolle i filmen "The Danish Girl" fra 2015.

Ifølge Aftonbladet løfter den 27-årige skuespiller sløret i nyt interview til det britiske medie Total Film, at det langt fra er første gang, at hun prøver kræfter med at spille "Tomb Raider"-hovedrollen Lara Croft.

- Jeg spillede "Tomb Raider" i smug. Jeg havde ikke så mange veninder, som delte min interesse for spillet, men jeg elskede det virkeligt, siger Alicia Vikander til Total Film ifølge Aftonbladet.

Til trods for at "Ex Machina"-stjernen i sin barndom har spillet "Tomb Raider", er det første gang, at hun som skuespillerinde skal medvirke i en film, der er baseret på et utal af actionprægede scener. Alicia Vikander ser dog frem til den nye udfordring.

- Jeg dansede i mange år, og jeg kan virkelig godt lide job, hvor jeg bruger min fysik. Dette kommer dog til at være på et helt nyt niveau, men det er fantastisk, når man kan få lov til at gøre noget, som man aldrig troede blev muligt og derfor rykke sine grænser, siger Alicia Vikander til Total Film ifølge Aftonbladet.

Se de lækre billeder af Alicia Vikander i galleriet i toppen af artiklen.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close