X Factor16. april 2019

"X Factor" tager en sæson mere: Sofie Linde afslører sin fremtid

Kort før finalen afslørede TV2, at der kommer endnu en sæson af "X Factor". Efter afgørelsen tog SE og HØR en snak med den populære vært Sofie Linde, som afslørede sine planer for fremtiden

Sofie Linde har igen i år høstet store roser for sin værtstjans i "X Factor". Den blonde grinebider er sammen med Thomas Blachman programmets store profil.

Derfor er det da også forståeligt, at TV2 tog hende med, da sangshowet skiftede kanal fra DR, hvor den nu 29-årige mor ellers har været i stald teenageårene.

En lille time før finalen i sangshowet i fredags kunne TV2 annoncere, at der kommer endnu en sæson af "X Factor". Og da SE og HØR efter finalen spurgte Sofie Linde, om hun også står klar til at byde velkommen i næste sæson, var svaret klart.

- Det kan du tro, jeg gør. Jeg er så glad for det, lød det fra den altid smilende TV-dronning.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/x_factor_2019_tsl_20190412_1188.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Sofie Linde står klar til at tage imod nye, modige sangaspiranter, når en ny sæson af "X Factor" skal i kassen (Foto: Thomas Laursen)

Se hele interviewet med Sofie Linde i toppen af artiklen!

Den farverige mor har nu været vært på "X Factor" i fire sæsoner, siden hun startede i 2016. Og hun er tydeligvis rasende populært blandt seerne, som gang på gang overdynger hende med rosende ord.

Finalen i Forum Horsens endte da nærmest også med at være det rene Sofie Linde-show. Inden pausen var hun både i duet med Malte Ebert og skiftet tøj flere gange. Og hun har selv været med til at planlægge det.

- Meget af det er bare opstået som idéer, og så er det endt med at blive en del af det her show, afslørede Sofie over for SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/x_factor_2019_tsl_20190412_0392.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Sofie Linde sang bl.a. kæmpehittet "Shallow" af Lady Gaga og Bradley Cooper fra den Oscar-vindende film "A Star Is Born". Det gjorde hun med den tidligere Gulddreng Malte Ebert (Foto: Thomas Laursen)

"X Factor"-fans over hele landet kan altså ånde lettet op. Der kommer en sæson mere af det populære talentshow, og det bliver naturligvis med Sofie Linde ved roret.

Se interviewet med Sofie Linde her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold