X Factor20. april 2018

TV 2 betaler kassen for Blachman

Det helt nye ”X Factor” har lokket programmets skaldede konge Thomas Blachman med til TV 2.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thomas_blachman_02.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Sejrens sødme smager tilsyneladende Thomas Blachman.

Mindre end en uge var gået, fra han sammen med Place on Earth kunne række armene i vejret som vinder af den sidste ”X Factor” på DR, til speedsnakkeren havde forhandlet en plads i næste års musikkonkurrence hjem.

– Jeg er flyttet med, fordi jeg er vokset sammen med det, og jeg er en del af et format.

– Jeg har udvidet det og gjort det til noget andet, end det er i resten af verden, forklarede jantelovsbekæmperen, da TV2 offentliggjorde deres scoop.

Den 55-årige musiker tager selvfølgelig ikke et par år mere i dommersædet uden at få noget for det.

Godt betalt

Ifølge SE og HØRs kilder i TV-
produktionsmiljøet er det sandsynligt, at der ruller i omegnen af tre millioner kr. ind på lønkontoen, 
for hvert år Blachman er spydspids på det nye TV2-program, hvor han i nogle måneder skal udvælge og udvikle de uslebne diamanter, han finder til auditions.

Seerne vil selvfølgelig forvente, at den åbenmundede trommeslager vil fortsætte sin ligefremme stil, selv om kanalen er en ny.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/blachman_place_on_earth.jpg

For 2. gang i ti forsøg kunne Thomas Blachman i år kalde sig vinder efter sæsonfinalen, da Place on Earth tog den sidste sejr i DR-regi. (Foto: Dan Mariegaard)

Det bliver der da også rig mulighed for, for det er ikke længere kun sangere, der skal vurderes af næste års dommerpanel.

Som et led i programmets fornyelse kan hele bands stille op i gruppekategorien – og Blachman vil altså også kunne fortælle sin ærlige mening om deltagernes evner med et instrument.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/x_factor_remee_og_blachman.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Med ti og otte sæsoner sammen har Remee og Thomas Blachman efterhånden haft mange spøjse TV-oplevelser sammen. Nu er makkerskabet slut. (Foto: Mikael Rieck)

Remee er ude

Den 55-årige dommer skal klare sig på en ny kanal uden sin gode ven og evige rival Remee.

Den 43-årige popproducer har valgt at sige farvel til at være blandt de bærende kræfter på Danmarks største TV-succes gennem mere end ti år.

– En epoke og stor del af mit liv er slut. Jeg har taget 11 deltagere til finalen på otte sæsoner, og fire af dem helt i mål, skriver Remee på Instagram og afslutter med ”ikke flere auditions”.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget ...

Meddelelsen fik straks den enormt populære ”X Factor”-vært Sofie Linde til at kvittere med tre hjerter.

Om hun ligesom Remee har fået nok af følelsesladede auditions og dramatiske liveshows, eller om hun som Blachman føler sig vokset 
sammen med programmet, vides endnu ikke. Og Blachmans nye dommerkollegaer er ikke blevet afsløret endnu.

SE og HØR har spurgt producenterne bag programmet, om der venter nye overraskelser og ændringer i konceptet. De ønsker endnu ikke at kommentere, om Blachman for eksempel kan sætte sig imellem to kvindelige dommere på TV2.

Sponsoreret indhold