Nyheder22. februar 2018

Ekstra Bladet: TV 2 bejler til Blachman

TV 2 håber at sikre sig den kontroversielle Thomas Blachman, når stationen overtager X Factor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thomas-blachman-22022018.jpg
 (Foto: All Over Press)

I morgen begynder X Factors liveshows for sidste gang på DR1.

Efter denne - den 11. sæson - er det slut med det populære program på Danmarks Radio.

Det er sidste gang, Thomas Blachman, der har været dommer i ti af de 11 sæsoner, i den bedste sendetid på DR skal kritisere sine meddommere og deres deltagere på en måde, som kun han kan gøre det.

Fra næste år har TV 2 købt rettighederne og ifølge Ekstra Bladet har TV 2 indset, at X Factor bliver så meget bedre, hvis Blachman er en af de tre dommere, og derfor er TV-stationen allerede nu i gang med at blødgøre Thomas Blachman, så han følger programmert over på TV 2.

Det afslører Thomas Blachman over for avisen.

- TV 2 har også public service-forpligtelser, og de er ude efter mig, siger Thomas Blachman til Ekstra Bladet.

Blachman: TV 2 skal diske op med fantastisk TV

Det er dog ikke sikkert, at han følger det program, han er blevet synonym med de sidste 11 år. - Måske skal jeg lade være med at lave fjernsyn. Måske skal jeg overveje det, siger Blachman til Ekstra Bladet. Hvor meget TV 2 har tilbudt ham for at medvirke i X Factor forbliver en hemmelighed mellem TV-stationen og Blachman. - Det siger jeg ikke. Jeg er ikke grådig. De spørger for fanden mig som den første. Naturligvis. Men jeg har ikke sagt noget som helst til nogen som helst. Jeg har god tid, siger Thomas Blachman til Ekstra Bladet. I januar sagde Blachman, at TV 2 skal diske op med fantastisk TV, hvis de vil lokke ham med over på kanalen. – Det skal eddermame være godt, hvis jeg overhovedet skulle overveje det. Jeg ved ikke, om jeg skal med på TV 2. Lige nu flår alle i mig, og det er jo altid rart. Hvad fanden er det i virkeligheden, de vil have af mig? Jeg skal finde ud af, hvad jeg har lyst til, sagdeden tidligere Grammy-vinder. I morgen aften er det ikke den vanlige vært Sofie Linde, der dirigerer løjerne. Hun er netop blevet mor til datteren Trine og har vikar på i morgen. Men det bliver i familien, da hendes mand og far til Trine, Joakim Ingversen, overtager værtsrollen.

Sponsoreret indhold