Nyheder12. april 2018

Remee: - Ikke flere auditions

Remee skuffer X Factor-fans med post på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/remee-12042018.jpg
 Foto: All Over Press

X Factor-dommeren Remee har selv X Factor og ved alt om, hvordan man får opmærksomhed.

Samtlige danske underholdningsmedier forsøger netop nu at få fat i Remee.

Det skyldes det nedenstående post på Instagram, hvor han lader det hænge i luften, om han fortsætter med X Factor over på TV 2.

Under hashtagget 'ikke flere auditions' skriver han:

- En epoke og stor del af mit liv er slut.. Jeg har taget 11 deltagere til finalen på 8 sæsoner og 4 af dem helt i mål.. Har grint, grædt, kæmpet og lært mere end jeg nogensinde havde forestillet mig man kunne af et TV show - er så taknemmelig for alle de dygtige mennesker jeg har arbejdet med og lært at kende. Muligheden for at arbejde med de bedste af de bedste i sit felt er en sand gave, skriver Remee.

Flere af hans følgere tolker hans post værst muligt som et tegn på, at den elskede X Factor-dommer ikke følger med programmet over på TV 2.

- Du bliver savnet!!, skriver en.

- Jeg er vild med din personlighed! X Factor vil ikke være det samme uden dig. Alt held og lykke til dig og din familie og snarlig bryllup, skriver en anden. - Du vil blive savnet..x factor bliver ikke det samme uden dig, skiver 'mor til 6 unger'. - Hvorfor har du ikke sagt ja til det igen, skriver en fjerde. Men tag det nu roligt. Det kan også ske, at Remee blot siger farvel til alle de mange mennesker, han har arbejdet sammen med, mens Danmarks Radio har vist X Factor. I hvert fald er underholdningschefen på DR1 Jan Lagermand Lundme, som har stået i spidsen for X factor, en af de første, der har reageret på Remees post. Han skriver: - 'Tak for det hele Remz' efterfulgt af en masse hjerter. Derfor kan man lige så vel opfatte Remees post som et farvel til alle fra DR-tiden og ikke et endegyldigt farvel til X Factor. Andre af hans følgere lancerer da også i kommentarfeltet muligheden for, at han ender med at medvirke som dommer på TV 2. SE og HØR har - indtil videre - forgæves forsøgt at få Remee til at uddybe sine udtalelser, så det kan blive afklaret, om han tager en tørn mere i det meget populære underholdningsprogram. Han har tidligere fortalt, at han er blevet tilbudt at følge med over på TV 2, men han har angiveligt ikke bestemt sig endnu. Thomas Blachman bekræftede i går, at han skal være dommer i X Factor, når TV 2 overtager det. Sanne Salomonsen sagde i weekenden kryptisk, at 'der er mange bolde i luften', og hun ville ikke kommentere, om hun havde været i kontakt med TV 2 om at fortsætte som dommer. Med fire vindere på otte sæsoner er Remee suverænt den mest 'vindende' dommer i dansk X Factors historie. Thomas Blachman, der har været med i hele ti sæsoner, er den næstmest vindende med to sejre. Galleri med Remee og hans forlovede, Mathilde Gøhler:

Mathilde Gøhler og Remee 25092016

Sponsoreret indhold