X Factor9. april 2018

Efter X Factor: Nu går Sofie Linde på barsel

Hun måtte blive hjemme under de to første liveshows, men stod på scenen til de resterende. Nu tager Sofie en velfortjent pause
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180406_dm_x_factor_finale_2018_119.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

X Factor er slut, og vinderne Place on Earth blev kåret i fredags.

Det betyder også, at programmets frontkvinde Sofie Linde ikke længere skal forlade sin få måneder gamle datter for at stå på scenen.

Fra næste sæson bliver X Factor overtaget af TV2, men om Sofie Linde stadig skal stå i front for programmet, vides ikke endnu.

- Jeg har ikke taget stilling til noget som helst. Jeg sørger for at holde mine planer relativt kortsigtet. Og lige nu er det eneste, der står på programmet, amning og Trine.

- Jeg ved absolut intet andet end barsel, fortæller Sofie Linde, da hun bliver spurgt, om hun skal være en del af DR's nye fredagsprogram, som skal erstatte X Factor.

Da X Factor-finalen var slut og alle deltagere, dommere og Sofie Linde havde talt med pressen, skulle de videre til efterfest.

Men for Sofie Linde stod fredagen på lidt andre planer.

- Jeg har efterspurgt den efterfest i tre år. Og i år, hvor jeg skal amme, skal de alle sammen ud og give den gas. Men jeg skal ikke andet end hjem med Joakim og Trine, og så skal vi hygge os og gense Barnaby, fortalte Sofie Linde i fredags efter finalen.

I de første to liveshows af dette års X Factor tog Joakim Ingversen over for sin kone, da hun lige havde født parrets første barn - datteren Trine.

Men da Trine var tre uger, vendte Sofie tilbage på scenen og var vært på de resterende liveshows. Joakim vendte tilbage til sit job som vært på Ultra Factor, og så havde parret en fuldtidsbarnepige med, som tog sig af Trine, mens mor og far arbejdede.

Se hele interviewet med Sofie Linde herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold