Topgunn afviste "Paradise"-Anne: Nu følger han hende

Anne Plejdrup

Anne Plejdrup

Foto: Mikael Rieck

Anne Plejdrup vandt "Paradise Hotel", men i går fortalte hun en historie til SE og HØR, der viser, at en deltagelse i et realityprogram ikke er en fribillet til at mænge sig med kendisser.

Paradisoen var i byen på Mors, hvor hun kommer fra, og her optrådte hitmageren Topgunn. På en ganske kæk måde spurgte Anne, om de ikke skulle tage et billede sammen.

- Jeg ved ikke, om jeg lige var blevet offentliggjort i ”Paradise”, eller om det var lige inden. Men da vi stiller os op til billedet, siger jeg til ham, at det faktisk burde være ham, der ville have et billede med mig, fortalte Anne i går.

Topgunn købte dog ikke præmissen om, at han skulle være fyr og flamme for at få taget et billede med en vaskeægte paradiso.

Artiklen fortsætter under billedet...

Topgunn er åbenbart ikke helt lige så afvisende over for Anne, som han var for et par måneder siden (Foto: Dan Mariegaard)

- Han spørger så hvorfor, og jeg svarer, at jeg har været med i ”Paradise”. Også svarer han bare ”jeg skal fandme ikke have taget et billede med en, der har været i Mexico og sutte pik”, og så går han, lød svaret ifølge Anne.

I dag er der så sket en udvikling i sagen, som gik viralt på både Instagram og Facebook i går. Topgunn virker nemlig ikke helt så afvisende i dag, som han var på diskotek Oscar på Mors.

"Kongens Have"-sangeren er nemlig begyndt at følge Anne på Instagram, og på hendes opslag en han da også kommet med en ganske beskeden kommentar i form af et "Wauw".

- Jeg ved ikke, hvordan jeg skal tolke det. Om det er fordi, han synes, det er grineren, eller at det er underligt. Men han må da synes, jeg er grineren, eftersom han er begyndt at følge mig, siger Anne til SE og HØR over telefonen.

Artiklen fortsætter under billedet...

 

Umiddelbart ser det dog ikke ud til, at Topgunn har tænkt sig at gøre mere væsen af sig i forhold til at rykke på Anne.

- Han har skrevet den der kommentar, men han har ikke skrevet til mig, afslører Anne.

Hun lægger dog ikke skjul på, at hun godt kunne gå hen og få et godt øje til netop Topgunn, hvis musik hun har hørt i mange år. Hun ved dog ikke på nuværende tidspunkt, om han er noget for hende.

- Det ved jeg sgu ikke, men han er da en pæn fyr, slår Anne fast.

Se Anne bryde grædende sammen efter "Paradise"-finalen:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close