Paradise Hotel 22. juli 2019

Paradise-babe afviser rygte: Jeg er ikke født som mand

En uskyldig joke kan hurtigt blive misforstået, må "Paradise Hotel"-baben Camilla Nederby sande
(Foto: Kaspar Wenstrup)

En uskyldig joke har gjort, at Camilla Nederby fra dette års sæson af "Paradise Hotel", har fået flere spørgsmål om, om hun er født som mand. 

Forleden var Camilla nemlig forbi SE og HØR's TV-studie, hvor hun legede "Hvad vil du helst?" sammen med Louise Meyer. 

Her fik de to piger spørgsmålet: "Hvad vil du helst? Ikke kunne få stiv penis på TV, eller have stiv penis ved hver eneste parceremoni", og der var Camilla hurtig til at fyre en joke af. 

- Ja, jeg er faktisk født som mand, siger Camilla, imens ironien er tydelig at aflæse, men efterfølgende er der alligevel dukket flere spørgsmål op i Camillas indbakke, der går på lige netop hendes køn.

Derfor har Camilla set sig nødsaget til at tage til genmæle på sin Instagram-profil og afvise det rygte, som hun selv fik startet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Okay, guys! Nu har jeg fået så sindssygt mange spørgsmål om, om jeg er født som en mand. Og nej, det er jeg ikke, siger Camilla på sin Instagram-story, hvorefter hun forklarer, hvorfor det er, at hun siger, som hun gør. 

- Jeg siger det, når vi leger ”Hvad vil du helst?". Der siger jeg det for sjov, fordi jeg får spørgsmålet ”Hvad vil du helst? Have stiv pik til hver parceremoni, eller ikke kunne få den op at stå på TV”, og der siger jeg, at jeg jo også er født som en mand, så det ved jeg alt om, fortæller hun og fortsætter: 

- Hallo. I kan sgu da høre, at det er en stor joke. Jeg er kvinde, og jeg har altid været kvinde. Det var altså bare for sjov. Jeg håber, at I kan tyde min ironi lidt bedre fremover, for det var altså bare for sjov. 

Fik du ikke set Camilla og Louises "Hvad vil du helst?", kan du se den lige herunder:

Sponsoreret indhold