Reality6. august 2019

Akavet: "Paradise"-Anne afvist af TopGunn

Anne Plejdrup vandt "Paradise Hotel", men det betyder ikke, at hun kan gøre, hvad der passer hende. I hvert fald fik hitmageren TopGunn den 19-årige paradiso godt og grundigt ned på jorden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190719_mr_paradise_046.jpg
 Foto: Mikael Rieck

En deltagelse og senere sejr i "Paradise Hotel" betyder ikke, at man får en fribillet til at mænge sig med danske kendisser. Det måtte Anne Plejdrup sande, da hun mødte TopGunn.

Hitmageren lagde nemlig vejen forbi natklubben Oscar på Mors, hvor Anne arbejder. Og her så paradisoen sit snit til at få foreviget øjeblikket.

- TopGunn kom og spillede, og jeg var selv i byen, og min veninde og jeg plejer altid at komme ind og få taget billeder med dem, der kommer og spiller, siger Anne til SE og HØR.

Hvad der egentlig bare skulle have været en rutinesag for TopGunn med en fan, der ville have et billede endte i stedet med at udvikle sig ganske akavet.

Artiklen fortsætter under billedet....

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-32902.jpg
 (Foto: All Over Press)

TopGunn er åbenbart ikke fan af realitydeltagere (Foto: Aller Media)

- Jeg ved ikke, om jeg lige var blevet offentliggjort i ”Paradise”, eller om det var lige inden. Men da vi stiller os op til billedet, siger jeg til ham, at det faktisk burde være ham, der ville have et billede med mig, fortæller "Paradise"-vinderen ganske kækt.

Den modige bemærkning fik ikke helt den modtagelse, som Anne havde håbet på. Billedet blev i hvert fald ikke som den mange andre, paradisoen har fået taget med optrædende musikere på Mors.

- Han spørger så hvorfor, og jeg svarer, at jeg har været med i ”Paradise”. Også svarer han bare ”jeg skal fandme ikke have taget et billede med en, der har været i Mexico og sutte pik”, og så går han, forklarer Anne om den ret så akavede situation.

Artiklen fortsætter under billedet...

Afvisningen og nederlaget tog Anne dog ikke særlig tungt, og hun holder fast i, at hendes kinder ikke blev mere røde, end de i forvejen var af sprut og dans.

- Jeg griner helt vildt, fordi jeg synes bare det er sjovt. Det var da lidt akavet, men jeg er ikke en pinlig person. Jeg griner bare af alting, lyder det til slut fra paradisoen om mødet med TopGunn, som formentlig ikke kommer til at spørge Anne om et billede lige foreløbig.

Se Anne og Lenny afsløre vilde detaljer fra deres ferie med Jonass og Teitur til Sunny Beach:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold