Paradise Hotel5. august 2019

Nadja Hansen havde brug for psykolog efter "Paradise Hotel"

Nadja Hansen afslører nu, at hun havde det så dårligt efter sin deltagelse i "Paradise Hotel", at hun måtte have psykologhjælp
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/ph14.15_missp.finale.nadia_.tale_dsf5736.jpg
 Foto: TV3

Nadja Hansen var en af de helt store profiler i "Paradise Hotel" i 2018, men deltagelsen i realityprogrammet var alt andet end dans på røde roser.

Det fortalte hun om, da hun her til morgen var gæst i "Go' Morgen Danmark".

Da Nadja kom hjem fra opholdet i Mexico var hun meget ked af det.

- Efter var det meget turbulent og kaotisk, for jeg kunne ikke rigtigt finde min plads i den verden. Jeg syntes, at det var overvældende og ubehageligt, så det var en meget trist tid, hvor jeg var ked af det, fortæller Nadja og fortsætter:

- Jeg havde det meget svært på hotellet, og jeg tror ikke, at jeg nåede at fordøje det, inden folk havde en holdning til mig.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180607_wen_-_paradise_hotel_9.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Nadja Hansen blev efter sin deltagelse kæreste med Lenny Pihl. De to er ikke længere sammen. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det var blandt andet det faktum, at folk skulle se de ting, som hun havde oplevet på hotellet i Mexico, der gjorde, at Nadja blev usikker på sig selv.

- Jeg var meget usikker på mig selv, og hvad jeg havde gjort. Ikke fordi jeg fortrød noget, men nu skulle folk reagere på alt det, jeg havde oplevet. At folk skulle have en holdning til det, kunne jeg slet ikke klare, fortæller Nadja i "Go' Morgen Danmark".

Deltagelsen gjorde også, at hun endte med at droppe ud af drømmestudiet.

Inden deltagelsen i "Paradise Hotel" var Nadja nemlig i gang med at læse til lærer.

- Jeg tror, det var, fordi jeg ikke fik nogen at snakke med. Der er jo de her kontrakter, hvor man ikke må sige ting, så du har de her ting inde i dig, og du kan ikke sige det til nogen, siger hun og fortsætter:

- Når man har det svært oppe i sit eget hoved og ikke kan kontrollere sine egne tanker og har det rigtigt dårligt, så er det svært at tage mod til at bede om at få hjælp. Jeg tror, at jeg gik for længe alene med det.

I sidste ende endte Nadja med at få tildelt en psykolog, så hun kunne få snakket om nogle af de mange tanker, hun havde, efter sin deltagelse i programmet.

I "Go' Morgen Danmark" var Camilla Nederby fra dette års "Paradise Hotel" også med som gæst. Hun slog fast, at hun ikke havde oplevet det samme som Nadja Hansen i forbindelse med sin deltagelse i realityprogrammet.

Køb et abonnement på SE og HØR her!

Sponsoreret indhold