KÆMPE trekantsdrama: Det var mig, Amanda var sammen med

Mikkel Søndergaard meldte i går ud, at han og Amanda var gået fra hinanden, efter hun havde været ham utro.

Mikkel Søndergaard meldte i går ud, at han og Amanda var gået fra hinanden, efter hun havde været ham utro.

Foto: Kaspar Wenstrup, TV3

I går kom det frem, at Mikkel Søndergaard og Amanda Mogensen fra dette års "Ex on the Beach" var gået fra hinanden, efter hun havde været sammen med en anden fyr.

På det tidspunkt kom det ikke frem, hvem fyren, der havde været sammen med Amanda var.

Nu står Sami Hansen fra dette års "Paradise Hotel" dog frem og fortæller, at det er ham, der er fyren, som Amanda var sammen med. 

- Jeg tror, at det startede til Distortion, hvor jeg mødte hende i byen. Vi endte med at tage hjem sammen, og så havde vi sex. Så gik der en uge, og så kom hun igen, fortæller Sami til SE og HØR. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Der er festivaltema på \

Sami Hansen var en del af dette års "Paradise Hotel"-cast. (Foto: TV3)

Egentlig havde Sami tænkt sig ikke at fortælle det til nogen, men efter Amanda i går fortalte, hvorfor hun havde været sammen med en anden fyr, har han alligevel ombestemt sig. 

- Jeg bliver irriteret, når jeg ser, at hun siger, at det var for at teste sine følelser for Mikkel af. Og når hun så siger, at vi kun gjorde det en gang. Det passer ikke, det var flere gange, fortæller Sami til SE og HØR.

- Når hun siger, at hun skulle teste sine følelser af, så føler man, at man er blevet udnyttet. Og det er ydmygende, når hun siger, at det kun var en gang. Så jeg bliver selvfølgelig irriteret. Det er også derfor, at jeg fortæller det her nu, fortæller Sami til SE og HØR og slår fast, at Amanda fortalte ham, at hun var single, da de var sammen. 

SE og HØR har set uddrag af en samtale mellem Sami Hansen og Amanda Mogensen, der umiddelbart bekræfter, at de to har været sammen.

SE og HØR har selvfølgelig forelagt Amanda oplysningen om, at det skulle være Sami Hansen, som hun har været sammen med. 

- Det har jeg ikke lyst til at udtale mig om, lyder det fåmælt fra realitybaben. 

Det var Mikkel Søndergaard, der i går afslørede, at han og Amanda Mogensen var gået fra hinanden, efter hun havde været ham utro. 

- Ja, jeg har været sammen med en anden, men Mikkel og jeg var ikke kærester på det tidspunkt. Vi blev enige om, at vi stadig var sammen og ikke så andre, men vi var ikke kærester, forklarede Amanda efterfølgende til SE og HØR. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Mikkel og Amanda ved "Vi elsker 90'erne". (Foto: Krestine Havemann)

Da Mikkel tidligere på året havde været Amanda utro, gik de igennem en længere periode, hvor de forsøgte at klinke skårene. Her brugte Amanda meget tid på at genopbygge sin tillid til Mikkel.

Hun er parat til at gå igennem det samme igen, for at han kan få genopbygget sin tillid til hende.

- Jeg er ligeglad med hvor lang tid det kommer til at tage, hvis det er det, der skal til, så gør jeg det gerne, lyder det fra Amanda. 

Mikkel og Amanda fandt sammen, da de begge var en del af "Ex on the Beach". 

Siden har deres forhold været igennem flere op- og nedture. Nu er de så igennem endnu en nedtur. 

Køb et abonnement på SE og HØR her! 

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close