Frederik knaldede Tessie: Jeg gjorde René en tjeneste

Frederik Skovbjerg tjekker i aften ind i \

Frederik Skovbjerg tjekker i aften ind i "Ex on the Beach".

Foto: Thomas Laursen

René Hoffbeck var alt andet end glad, da hans store "Ex on the Beach"-kærlighed, Tessie Skovly, valgte at gå i seng med Frederik Skovbjerg.

Og det selvom René i 13 dage havde forsøgt at få lov til at være sammen med den mørkhårede skønhed. 

- Det er en supernederen følelse, det må jeg ærligt indrømme. Jeg har bare lyst til at gemme mig, fortalte René i aftenens afsnit af "Ex on the Beach". 

Frederik Skovbjerg angrer dog ikke, at han knaldede Tessie på sin allerførste dag i villaen. Heller ikke selvom René altså blev lidt ked af det. 

- Der ville være brocode, hvis jeg havde kendt René, og det gjorde jeg ikke på det tidspunkt. Jeg kom ind til en pige, som jeg fandt interessant, fortæller Frederik Skovbjerg til SE og HØR og fortsætter:

- Hvis det havde været min kammerat, så havde jeg nok lige snakket med ham først, og lige spurgt om det var okay.

- Det ville svare til at møde en tøs herhjemme, som jeg synes ser hamrende godt ud, og hun fortæller, at der er en fyr, der er vild med hende, men at hun ikke ser noget i ham, så er det jo ikke at bryde nogen brocode. 

- Jeg burde ikke skulle holde mig tilbage, når jeg ikke kender situationen. Så bør det være pigens problem, hvis han bliver ked af det. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Tessie Skovly er med i tredje sæson af \

Tessie fik sig et stykke med Frederik i aftenens afsnit af "Ex on the Beach". (Foto: Discovery Networks)

Selvom der ikke gik mange timer fra Frederiks ankomst i villaen, til han havde lagt den første pige ned, så var det ikke noget, han havde planlagt hjemmefra. 

- Jeg havde ikke nogen planer om noget, hvis man kan sige det på den måde. Men jeg holder mig ikke tilbage, så hvis det er det, jeg har lyst til, så gør jeg det, lyder det fra den solbrune fyr.

Gjorde René en tjeneste 

Faktisk vil Frederik gå så langt som at sige, at han gjorde René en tjeneste, da han knaldede med Tessie. 

- Jeg har gjort René en tjeneste, på den måde at jeg var overbevist om, at hun ikke ville ham noget, og hvis han så var gået endnu flere dage, så kunne han have blevet endnu mere ked af det, lyder det fra Frederik.

Artiklen fortsætter efter billedet

René Hoffbeck Rasmussen måtte se sig kasseret af Tessie i aftenens afsnit af "Ex on the Beach". (Foto: Thomas Laursen) 

Og den flotte fyr synes bestemt ikke, at det er sjovt, når René får sine følelser i klemme.

- Det er ikke sjovt, at nogen bliver ked af det, men var han fortsat med det show med Tessie der, så var han jo bare blevet endnu mere ked af det.

"Ex on the Beach" kan ses hver søndag-tirsdag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close