Fie Laursen vil ud af misbrug: Søger støtte hos Julius Mygind

Julius Mygind, Peter Myginds søn, holder i dag foredrag om sit tidligere misbrug.

Julius Mygind, Peter Myginds søn, holder i dag foredrag om sit tidligere misbrug.

Foto: Claus Poulsen, Thomas Laursen

Fie Laursen, 22, var tirsdag tidligere på ugen for første gang retur på den røde løber, efter hun forrige weekend blev kørt væk i en ambulance, efter hun faldt om til Guldtuben-efterfesten

På den røde løber til gallapremieren på "Team Albert" proklamerede bloggeren, at det nu var en ny Fie Laursen, der gik på den røde løber. 

- Ædru. Til stede. Tænker over mine handlinger, var de mærkater Fie Laursen satte på sit nye jeg over for SE og HØR

Og de gode toner fortsætter på Fie Laursen Insta-story, hvor hun har erstattet smøgerne med løbeture og ikke drikker mere alkohol. 

I et par klip, som hun i dag har lagt på sin Insta-story, viser hun også, at hun følger Julius Mygind, der tidligere har stået frem og fortalt om sit omfattende hashmisbrug

YouTuberen lægger blandt andet et klip op fra Julius Myginds Facebook, hvor han holder et foredrag om sit hashmisbrug, der startede, da han var 14 år og varede fire år frem.  

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Det, jeg var blevet afhængig af, var faktisk at komme væk fra den, jeg var, fortæller Julius Mygind i videoen, som Fie Laursen har garneret med en hjerte-emoji. 

I et andet opslag på sin Insta-story viser Fie Laursen et udsnit fra Julius Myginds Instagram. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

Jeg har stadig svært ved at bede om hjælp, når jeg har brug for det ! Men igennem mit misbrug fandt jeg ud af, at hvis jeg bad om hjælp og strakte en hånd ud til de mennesker, jeg havde brug for, gjorde det alting 1000 gange nemmere. Kæmper du i din skole, virksomhed eller i dit privatliv, så husk at brug dit netværk! Der er måske nogen, der har været hvor du er nu, nogen som er gode at tale med og som kan hjælpe dig med din situation. Det ikke pinligt eller ydmygende; det er et STÆRKT karaktertræk at turde bede om hjælp. Det vil ikke desto mindre bringe dit tættere på dit mål og på det liv, du ønsker at leve #bedomhjælp #tropådigselv #motivitation #mærkdigselv #foredrag #coaching #coachinglife

Et opslag delt af Julius Mygind Mühlhausen (@juliusmygind) den

- Jeg har stadig svært ved at bede om hjælp, når jeg har brug for det! Men igennem mit misbrug fandt jeg ud af, at hvis jeg bad om hjælp og strakte en hånd ud til de mennesker, jeg havde brug for, gjorde det alting 1000 gange nemmere, skriver Julius Mygind til Instagram-opslaget. 

I en YouTube-video erkendte Fie Laursen tidligere på ugen, at hun kæmper med et misbrug af alkohol og stoffer

I en knap fem minutter lang video, som hun slet og ret havde døbt "undskyld", fortalte Fie Laursen, hvordan hun havde levet et liv i rampelyset med prisfester og optrædener på den røde løber. 

Men hun fortalte også, at hun var en helt normal pige, der fik knust sit hjerte, og som var usikker på sig selv, blandt andet fordi folk sagde grimme ting om hende på nettet.  

I videoen spillede hun også en sang, som var et cover af Demi Lovatos "Sober". 

Sangen var på engelsk og oversat til dansk lød noget af teksten: 

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg altid gør det, det er kun, fordi jeg er ensom, sang Fie Laursen med Demi Lovatos ord. 

- Nogle gange vil jeg bare give efter og ikke kæmpe, lød det også i sangen. 

- Mor, undskyld jeg ikke er ædru mere. Og far, tilgiv mig for de drinks, jeg har spildt på gulvet, sang hun. 

- Til alle dem, der aldrig har forladt mig, vi har været nede af denne vej før. Undskyld, jeg ikke er ædru mere. 

Videoen afsluttedes med et billede, hvor der stod: 

- Undskyld til alle jeg har skuffet med mine valg i livet og min opførsel. Jeg har taget styringen. Jeg erkender mine fejl og kæmper for en fremtid uden alkohol, stoffer og sorg. Watch me change, skrev hun. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

I sin seneste YouTube-video erkender Fie Laursen, at hun har et problem med alkohol og stoffer. Foto: YouTube / Fie Laursen

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close