Reality24. september 2018

Paradise-Mathias var helt tæt på, da Fie Laursen faldt om til Guldtuben-efterfest

"Paradise Hotel"-stjernen Mathias Hjort var helt tæt på, da Fie Laursen lørdag aften faldt om og blev hentet af en ambulance ved Guldtuben-efterfesten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fie-mathias.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Natten til søndag faldt Fie Laursen om, da hun var til Guldtubens efterfest på Toldboden i København.

En af dem, der var helt tæt på, da den populære blogger faldt om, var "Paradise Hotel"-deltageren Mathias Hjort.

- Jeg har lige stået og snakket med hende og nogle af de andre, fortæller Mathias til SE og HØR om det øjeblik, hvor Fie Laursen falder om på dansegulvet.

- Jeg ser lige pludselig, at hun vælter ned. Hun ligger lidt og ryster. Jeg tror, at hun slog sig voldsomt, fortæller Mathias.

Han skyndte sig hen til bloggeren og hjalp med at få hende op fra gulvet.

- Jeg er jo lidt større end de fleste, så jeg trådte til for at hjælpe. Jeg var selv pissefuld. Så jeg var glad for, at jeg faktisk kunne hjælpe, fortæller han, og siger samtidig, at det bestemt ikke så rart ud.

Mathias fortæller også, at ambulancen var fremme kort tid efter.

Selvom det var en fest, hvor mange af deltagerne havde fået en tår over tørste, siger Mathias, at alle, der var omkring Fie, da hun faldt om, var gode til at hjælpe.

- Det var ikke så rart at se på, så der skal man sgu hjælpe. Men jeg vil sige, at alle var gode til at træde til, fortæller han.

Fie selv er også taknemmelig for, at den store "Paradise Hotel"-fyr hjalp hende, da uheldet var ude.

- Hun har skrevet til mig og skrevet tak for hjælpen, fortæller Mathias.

Artiklen fortsætter efter billedet

Det er endnu ikke kommet frem, hvad der præcis gjorde, at den tidligere "Paradise Hotel"-deltager måtte en tur på hospitalet.

- Hun blev skidt tilpas. Den konkrete hændelse kan jeg ikke komme nærmere ind på, fortalte Fie Laursens manager Nima Badrbeigi til Ekstra Bladet i går aftes.

Manageren bad også om, at bloggeren får ro, indtil hun selv er klar til at stå frem og fortælle, hvad der præcis skete til Guldtuben-efterfesten.

I Instagram-opslaget, som blev lagt på Fies Instagram i går aftes, fortæller manageren også, at Fie snart vil vende tilbage.

- Hun vender snarest tilbage i en endnu bedre version af sig selv. Vi ved ikke, hvor længe Fie har brug for en pause, men vo håber, hendes fans vil forstå og være der for hende, løddet i Instagram-opslaget. Se SE og HØR's interview med Fie fra Guldtubens røde løber herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Se ALLE billederne fra den røde løber ved Guldtuben herunder

Guldtuben 2018 - Rød løber

Sponsoreret indhold