Reality24. september 2018

Drama til Guldtuben-efterfest: Fie Laursen kørt væk i ambulance

Bloggeren måtte tilbringe natten på Rigshospitalet, efter hun natten mellem lørdag og søndag blev hastet væk fra Guldtuben-efterfest i ambulance
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180922dm_guldtuben_2018_166.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Guldtuben-efterfesten endte brat for Fie Laursen.

Klokken cirka 02.00 natten mellem lørdag og søndag blev den 22-årige blogger kørt på Rigshospitalet i en ambulance. Det skriver Ekstra Bladet.

Det er endnu ikke kommet frem, hvad der præcis gjorde, at den tidligere "Paradise Hotel"-deltager måtte en tur på hospitalet.

- Hun blev skidt tilpas. Den konkrete hændelse kan jeg ikke komme nærmere ind på, fortæller Fie Laursens manager Nima Badrbeigi til Ekstra Bladet.

Manageren beder også om, at bloggeren får ro, indtil hun selv er klar til at stå frem og fortælle, hvad der præcis skete til Guldtuben-efterfesten.

For at mane de mange rygter i jorden har manageren i Fie Laursens sted også postet en meddelelse på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

I det længere skriv bekræfter Fie Laursens manager, at bloggeren blev indlagt, at hun nu er udskrevet og efter omstændighederne har det godt.

- Der har været mange ting i hendes privatliv, som nu er kulmineret, og hun er naturligvis påvirket af det hele, fortæller manageren om situationen.

Manageren benytter også lejligheden til at fortælle, at Fie Laursen vil trække stikket for en stund.

- Hun vender snarest tilbage i en endnu bedre version af sig selv. Vi ved ikke, hvor længe Fie har brug for en pause, men vo håber, hendes fans vil forstå og være der for hende, lyder det i Instagram-opslaget.

Sponsoreret indhold