Drama til Guldtuben-efterfest: Fie Laursen kørt væk i ambulance

Fie Laursen på den røde løber til Guldtuben 2018.

Fie Laursen på den røde løber til Guldtuben 2018.

Foto: Dan Mariegaard

Guldtuben-efterfesten endte brat for Fie Laursen

Klokken cirka 02.00 natten mellem lørdag og søndag blev den 22-årige blogger kørt på Rigshospitalet i en ambulance. Det skriver Ekstra Bladet

Det er endnu ikke kommet frem, hvad der præcis gjorde, at den tidligere "Paradise Hotel"-deltager måtte en tur på hospitalet. 

- Hun blev skidt tilpas. Den konkrete hændelse kan jeg ikke komme nærmere ind på, fortæller Fie Laursens manager Nima Badrbeigi til Ekstra Bladet

Manageren beder også om, at bloggeren får ro, indtil hun selv er klar til at stå frem og fortælle, hvad der præcis skete til Guldtuben-efterfesten. 

For at mane de mange rygter i jorden har manageren i Fie Laursens sted også postet en meddelelse på Instagram. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

Efter mange rygter om overdoser og livstruende tilstand, vil jeg som Fies manager give lyd til dem Fie holder mest af, nemlig hendes fans. Fie blev hentet klokken cirka 02.00 i nat i en ambulance til Guldtuben afterparty og blev udskrevet efter nogle timer. Hun har efter omstændighederne det godt i dag. Jeg vil ikke komme nærmere ind på, hvad der var årsagen. Der har været mange ting i hendes privatliv, som nu er kulmineret, og hun er naturligvis påvirket af det hele. Jeg beder ydmygt om ro og forståelse for Fie’s situation. Hun vender snarest tilbage i en endnu bedre version af sig selv. Vi ved ikke hvor længe Fie har brug for en pause, men vi håber hendes fans vil forstå og være der for hende. Fie går igennem en kamp, som hun skal igennem med sine nærmeste og ikke de socialemedier. Billedet valgt til dette oplag, er det eneste hun ønsker at udtale selv. Bedste Hilsner Manager / Nima Badrbeigi

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

I det længere skriv bekræfter Fie Laursens manager, at bloggeren blev indlagt, at hun nu er udskrevet og efter omstændighederne har det godt. 

- Der har været mange ting i hendes privatliv, som nu er kulmineret, og hun er naturligvis påvirket af det hele, fortæller manageren om situationen. 

Manageren benytter også lejligheden til at fortælle, at Fie Laursen vil trække stikket for en stund. 

- Hun vender snarest tilbage i en endnu bedre version af sig selv. Vi ved ikke, hvor længe Fie har brug for en pause, men vo håber, hendes fans vil forstå og være der for hende, lyder det i Instagram-opslaget. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close