Kørt på hospitalet efter prisfest: Nu udtaler Fie sig for første gang

Fie Laursen.

Fie Laursen.

(Foto: Thomas Laursen)

Fie Laursen har de seneste år levet et – i manges øjne – turbulent liv med kaotiske parforhold, kriser samt misbrug af stoffer.

Og i weekenden kulminerede det hele formentlig, da den unge blogger blev kørt på hospitalet i ambulance under Guldtuben-prisfesten i København.

Siden har der været ganske stille omkring Fie, der blandt ikke har opdateret sin Facebook-profil siden den 18. september.

På sin blog tager hun nu bladet fra munden og fortæller, at hun har valgt at trække stikket som følge af episoden i lørdags, og fordi hun har indset, at hun har brug for professionel hjælp.

-  Jeg går igennem en tid hvor jeg har indset at det er ok at bede om hjælp, det er ok at skrige og græde – og det er ok at erkende at jeg har et problem. Jeg har levet et liv der har slidt min sjæl og tanker ned. Det jeg har brug for i mit liv er mine nærmeste, en psykolog, naturen og hjælp fra en coach, der har forstand på det jeg går igennem. Jeg er kommet i hjælp – og jeg ved at jeg kommer endnu stærkere ud på den anden side.

Artiklen fortsætter under billedet...

Fie Laursen til sidste års Guldtuben.

Fie Laursen blev i weekenden kørt på hospitalet, og nu fortæller hun, at hun trækker stikket for en periode for at komme sig. Foto: Aller Media

Det var omkring klokken 02 natten til søndag, at 22-årige Fie Laursen blev kørt på hospitalet. Efterfølgende har der verseret en del rygter om årsagen, men hendes manager Nima Badrbeigi har blot ønsket at fortælle, at Fie ”blev skidt tilpas”.

I sit blogindlæg løfter Fie heller ikke nu sløret for, hvad der skete lørdag nat:

- Der er et hav af rygter, for hvad der skete til efterfesten og alt jeg føler mit hjerte kan bære at sige, er at jeg har lært hvor kort livet er. Jeg har lært at jeg skal kæmpe for mit eget liv, hvis ikke det skal tages fra mig. Jeg kommer endnu stærkere tilbage, men nu er det gammelt indhold jeg ikke har postet, i må se, lyder det fra Fie, der altså ikke vil fremstille nye videoer i den næste tid, men blot genbruge materiale, hun i forvejen havde liggende.

- Jeg vil sige tak for alt kærlighed og støtte jeg har modtaget og til jer, der har travlt med at skrive ondskabsfuldt, så vil jeg bede jer tænke jer om. Jeg holder mig netop fra internettet lige nu, for at finde fokus på bedring og for at komme væk fra at læse kommentarer der gør grin med mit liv. Jeg tager ansvar, så mine forældre ikke skal miste deres datter som 22-årig. Jeg tager ansvar for at næste gang i ser mig optage nyt indhold, så er jeg en god rollemodel, som har budskaber med sig og kan tage sig af sine fans. Men før jeg kan det, skal jeg tage mig af mig selv, skriver hun slutteligt i sit blogindlæg.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close