Sarah Amalie tjener vildt på utroskab: - Jeg klager ikke

Ukvemsordene haglede ned over Sarah Amalie Kristiansen, da det kom frem, at hun havde haft sex med Frederik Skovbjerg, mens han var kærester med Fie Laursen. 

Men det er ikke kun hadefulde beskeder, der kommet ind hos Sarah, som før skandalen var relativt ukendt i den danske reality-verden. Hun har nemlig tjent ret så pænt på utroskabsfadæsen.

I hvert fald hvis man måler på det antal følgere, som den tatoverede godte har skrabet sammen, efter SE og HØR kunne afsløre, at det var hende, som Frederik Skovbjerg knaldede, mens han var kærester med Fie Laursen.

- Jeg havde cirka 9000 følgere, da det startede, og nu er jeg på 34.000, tror jeg. Så det er steget lidt, sagde Sarah til "Vi elsker 90'erne" i Rødovre i lørdags.

Se hele interviewet i toppen af artiklen!

Og den voldsomme interesse i hendes person, som utroskabsfadæsen har skabt, er ikke noget, som Sarah brokker sig over - tværtimod.

- Det er okay, jeg klager ikke, konstaterede den mørkhårede babe ganske tørt.

Hun er dog godt selv klar over, at det ikke er den mest normale måde, hun er blevet "kendt" på. De fleste realitystjerner jo skal kæmpe sig i gennem flere uger TV-optagelser for at få deres shine.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sarah Amalie Kristiansen sammen med Frederik Skovbjerg (Foto: Krestine Havemann)

Men det skulle Sarah ikke. Alt, hun skulle gøre, var at gøre sig særdeles upopulær hos Fie Laursen og hendes mere end 300.000 følgere.

- Det var en lidt mærkelig måde, jeg kom frem på, men jeg griner bare af det. Det gør jeg sgu, lød det fra Sarah.

Selv om Sarahs udskejelser med Frederik førte til, at han og Fie gik fra hinanden, ligger hun bestemt ikke søvnløs og netop det.

- Fie skulle have vidst det, men jeg har ikke dårlig samvittighed, det holder jeg fast ved, sagde Sarah ærligt.

Til "Vi elsker 90'erne" ankom Sarah sammen med blandt andre bofællen Julie Melsen og endda også Frederik Skovbjerg. Fie Laursen var også til stede til fest på Vestegnen, men det gav umiddelbart ikke anledning til problemer - siger de selv i hvert fald.

Se Frederik Skovbjerg tale ud om det store utroskabsdrama:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close