Ex on the Beach24. september 2019

"Ex on the Beach"-Tessie afslører: Jeg har været gift

Lige nu skejer hun ud med drama og sex i "Ex on the Beach", men for under et år siden var Tessie Skovly en gift kvinde. Det afslører tv-divaen over for SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ex_on_the_beach_iii_tsl_20190614_1255_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Lige nu er Tessie Skovly noget af det mest omtalte, når det kommer til dansk reality-tv. Men det er nok de færreste, der ved, at "Ex on the Beach"-divaen har været gift.

null

For mens man lige nu kan se hende flirte med fyre, skændes med alt og alle og have sex for rullende kameraer, var hendes liv et helt andet for under et år siden.

- Jeg blev gift den 17. december 2017, da jeg var 19 år, fortæller Tessie til SE og HØR og fortsætter:

- Ham, jeg var sammen med, var muslim. Og vi måtte ikke være sammen, medmindre vi blev islamisk gift, så det blev vi efter en måned. Det gik rigtig stærkt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/ex_on_the_beach_iii_tsl_20190614_0953_1_0.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Tessie er med i tredje sæson af "Ex on the Beach", som lige nu ruller over skærmen. Og her har hun i den grad gjort sig bemærket med både sex og drama (Foto: Thomas Laursen)

Som tiden gik indså den 22-årige Århus-pige dog, at et ægteskab ikke var det rette for hende.

- Det gik alt for stærkt. Jeg var jo bare lille og forelsket og tænkte, at hvis det var det, der skulle til for at være sammen med ham for hans familie, så er det det, jeg gør, forklarer Tessie ærligt.

Som du nok allerede havde regnet ud, så holdte ægteskabet ikke. Og udover tempoet i forholdet, så var der en anden grund til, at tv-divaen valgte at blive skilt fra sin daværende mand.

- Vi var sammen i to år, også kunne jeg mærke, at jeg ikke var mig selv sammen med ham. Så jeg gik fra ham og tog til ”Ex on the Beach”, siger Tessie bramfrit som altid.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/ex_on_the_beach_iii_tsl_20190614_0301_1.jpg
 Foto: Thomas Laursen

22-årige Tessie Skovly kommer fra Århus, hvor hun også bor i dag (Foto: Thomas Laursen)

Realitydeltageren blev skilt fra manden, som hun ikke ønsker at oplyse navnet på, sidste sommer. Men det har ikke ændret hende som person.

- Jeg har det faktisk ikke så slemt med det. Jeg følte, at det var ham, jeg skulle dele mit liv med, så vi gjorde det jo bare. Men han var så ikke den person, jeg troede han var. Bagefter tænkte jeg, hvordan jeg kunne være så naiv og bare springe ud i det, siger den mørkhårede tv-kendis.

Lige nu er Tessie i en hed flirt med "Paradise Hotel"-fyren Sami Hansen, og hun beskriver de to som værende en 'ting'.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190819_wen_-_paradise_kollektivet_12.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Sami Hansen var med i dette års udgave af "Paradise Hotel". Nu har han en flirt kørende med den åbenmundede Tessie (Foto: Kaspar Wenstrup)

Man skulle måske tro, at Tessie med sin fortid ville tænke anderledes, men hvis Sami - eller en anden fyr - en dag fejer benene væk under hende og frier, så vil svaret være det samme som tilbage i 2017.

- Jeg tror ikke, jeg har lært noget. Hvis jeg blev så forelsket igen, og han ville giftes, så ville jeg bare sige ’lad os gøre det’, indrømmer Tessie, som trods sin korte tid på skærmen i Kanal 4-programmet har formået at få en masse opmærksomhed og dele vandene.

Tessie Skovly er af flere blevet anklaget for at svindle - men det giver hun ikke meget for:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold