Video: Vinder-Sonny i Robinson-comeback

Sonny vandt Robinson Ekspeditionen i år 2000.

Sonny vandt Robinson Ekspeditionen i år 2000.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Når årets "Robinson Ekspeditionen" skydes i gang i aften, bliver det et gensyn med nogle af de største.

Programmet fejrer nemlig 20 års jubilæum, og i den anledning vender nogle af de største, mest populære og mest udskældte deltagere tilbage.

En af comeback-stjernerne er Sonny Rønne Pedersen, der som bekendt vandt ekspeditionen i 2000. Selv om det var 18 år siden, at han medvirkede, var det nærmest som at vende hjem.

Det fortalte Sonny, da han mødte SE og HØR under pressemødet på årets Robinson Ekspedition i sidste uge.

- Det var ganske genkendeligt, men også meget anderledes. Duften, fornemmelsen og udfordringerne bliver det samme, fortæller Sonny.

Se hele videointerviewet med ham nederst i denne artikel.

Også Richard Asklund, der deltog i ekspeditionen tilbage i 2016, vender tilbage i aften. I 2016 endte han med at blive lagt for had – og han er godt klar over, at han igen kan modtage kritiske kommentarer, når han indtager øen endnu engang:

- Det er ikke noget, der rører mig så meget. Det interesserer mig ikke supermeget. Jeg er, som jeg er, og så kan folk jo tage stilling til det. In real life får jeg altid god feedback. Og så er der dem, der sidder bag deres skærme og skriver ting og sager, har Richard tidligere fortalt til SE og HØR.

Richard endte med at ryge hjem, efter at de andre deltagere udførte et stort bagholdsangreb og stemte ham hjem – mens den anden tilbagevendte legende Sonny endte med at vinde, da han medvirkede.

Se hele interviewet med Sonny herunder:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close