Reality13. juli 2021

Remee og Mathildes forhold knirker: Knas i kærligheden

Parret er i terapi sammen for at få høvlet de udfordrende knaster i hverdagen væk
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mathilde.jpg
 (Foto: Discovery Networks Danmark/Nicolas Tobias Følsgaard)

De har været sammen i syv år, og de mange år samt en opslidende coronatid, hvor mange relationer blev sat på en prøve, har sat sine spor i Remee og Mathildes forhold.

Det fortæller Remee ærligt om i forbindelse med anden sæson af “Remee & Mathilde” på Discovery+. Og tilsyneladende var der så meget knas i forholdet, at de var nødt til at gå i parterapi for at klare skærene.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mathilde_3.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Efter syv år som kærester og forældre begyndte krisen at kradse. (Foto: Dan Mariegaard)

– Det er dybt grænseoverskridende overhovedet at skulle adressere det. Men den endelige konklusion var, at det var noget, der fyldte så meget på et tidspunkt, at det ville være umuligt ikke at adressere det, siger Remee til B.T.

Han ønsker ikke at uddybe yderligere over for SE og HØR, da han og Mathilde er draget til udlandet.

– Jeg vil hellere bare nyde min ferie, siger han til SE og HØR.

Inden ferien nåede han dog at tale med B.T.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mathilde_2.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

– Helt overordnet set er vi udfordret i vores forskelligheder, siger Mathilde. (Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg tror egentlig, at 80 procent af alle par på en eller anden måde – enten når de har været i et forhold i syv år eller går igennem corona – kommer til en eller anden radikal konklusion. Om det er i den ene eller den anden retning, så stiller det os alle sammen over for nogle basale spørgsmål: “Hvad er du glad for, hvad betyder noget for dig? Hvad savner du? Hvad skal du med livet? Bruger du dit liv på det rigtige?”, siger han til avisen.

Uenige om bolig

I den nye sæson af deres serie kommer Remee også kort ind på de problemer, de slås med.

– Vi er ikke perfekte, og vores forhold er ikke perfekt. Og jeg tror, at alle de kriser og udfordringer, som alle andre går igennem, dem går vi også igennem, forklarer han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mathilde_1.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Parret var uenige om, hvor de skulle flytte hen, men er nu flyttet i lejlighed, som var Mathildes drøm, så hun er glad. (Foto: Claus Poulsen)

En af deres store udfordringer har været at finde ud af, hvor de skal flytte hen. Remee flirter med tanken om et nyt hus, mens Mathilde absolut helst vil ind til en lejlighed, hvor hun vil føle sig mere sikker end i et hus.

– Helt overordnet set er vi udfordret i vores forskelligheder, som også er en helt klar styrke i vores forhold, fordi vi komplementerer hinanden på rigtig mange punkter, så hvad jeg ikke har, har du naturligt, og hvad du ikke har, har jeg naturligt. Så 99 procent hen ad vejen er det en positiv ting, at vi er så forskellige. Og så kan man sige her, at med flytningen vil jeg den her vej, og du vil den her vej. Så bliver jeg stædig og vil den her vej. Så lige der bliver det en udfordring, fortæller hun i programmet.

Mange udfordringer

Ifølge Remee skal der dog ikke lægges alt for meget i den krise, som de går i terapi for at løse.

– Sandheden er, at vi har været en masse igennem. Men ... surprise! Vi har været sammen i syv år. Vi har børn. Vi går ting igennem, og ja, vi er gået igennem udfordringer, som alle andre mennesker gør. Men det er ikke noget med, at vi er gået bananas, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mathilde_4.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Sammen har de datteren Kenya, og en lille ny er på vej. (Foto: Mikael Rieck)

Remee har som kendis gennem et par årtier været vant til, at der blev sladret om ham. Og indimellem har der været meget farverige rygter om hans gøren.

– Det er gradvist mere sindssyge ting, som folk finder på. Er du sindssyg, mand. Hvad jeg ikke hører af ting. At jeg har gjort min bedste vens kone gravid. Hvis jeg bare havde været en tiendedel så sjov, som folk tror, jeg er, og havde lavet så meget lort, som folk tror, jeg gør. Jeg ville ønske, jeg havde det i mig, men jeg er simpelthen for kedelig, slår han fast.

Sponsoreret indhold