Kærligheden under pres: Remee og Mathilde i krise

Det er ikke mange uger siden, at Remee Jackman, 46, og hans 28-årige modelkæreste, Mathilde Gøhler, kunne afsløre, at de skulle være forældre for anden gang.

Men selv om alting udadtil kan virke godt og lykkeligt, er det langt fra ensbetydende med, at det er sådan, virkeligheden hænger sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Verdensmanden og vidundersmilet.
Mon ikke Remee, 45, og Hjørring-modellen Mathilde Gøhler, 27, snart sætter ring på?
Sammen siden: 2014, har sammen datteren Kenya på fire.

Foto: Lars H. Laursen

I hvert fald lyder det, at Remee og Mathilde er begyndt i parterapi for at redde deres forhold.

Det afslører Remee over for B.T.

For kærligheden har været sat på prøve for parret, der har været sammen i syv år. Og særligt coronapandemien har gjort tiden som kærester udfordrende:

- Det er dybt grænseoverskridende overhovedet at skulle adressere det. Men den endelige konklusion var, at det var noget, der fyldte så meget på et tidspunkt, at det ville være umuligt ikke at adressere de, forklarer Remee til B.T.

Den danske producer fortæller videre, at han og kæresten, som han har datteren Kenya sammen med, er ganske forskellige.

Hvor Mathilde er den rolige af de to, er Remee mere impulsiv. Og det var således også årsagen til, at coronapandemien, der i den grad har sat en kæp i hjulet for mange menneskers hverdag, begyndte at påvirke den lille familie.

Remee, der tidligere havde masser at rive i, havde pludselig mere tid. Noget, der fik ham til at indse, at en travl hverdag ofte var årsag til, at han overså andre problemer.

Remee og Mathilde er i morgen tirsdag atter aktuelle med realityhittet ”Remee & Mathilde”, hvor seerne kommer helt tæt på parrets liv og hverdag.

Programmet kan ses på Discovery+.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close