Kendte6. april 2021

Mathilde Gøhler blev mor som 23-årig: - Jeg vil ikke anbefale det

I en alder af bare 23 år blev Mathilde Gøhler mor for første gang, da hun fødte datteren Kenya. Remees forlovede åbner nu op om sine tanker omkring det at blive ung mor, som hun bestemt ikke vil anbefale alle
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mathilde Gøhler blev som 23-årig mor for første gang, og det taler hun nu åbent ud om i en Instagram-story, hun delte i løbet af påsken.

Her satte den nu 28-årige supermodel gang i en spørgerunde, hvor hendes mere end 1,2 millioner følgere kunne stille hende private og personlige spørgsmål.

- Var du bange for at blive ung mor?, lød et af de spørgsmål, Remees smukke forlovede valgte at svare på.

- Jeg var aldrig bange. Jeg har altid vidst, at jeg gerne vil være ung mor. Min mor fødte min søster, da hun var 23, og jeg gjorde det samme med Kenya, svarede Mathilde ærligt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/birger_christensen_8.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Mathilde Gøhler er en af de hotteste og mest eftertragtede modeller i verden (Foto: Kaspar Wenstrup)

Selv om det at blive mor i en ung alder var en stor succes for Mathilde, er det bestemt ikke noget, hun vil anbefale alle til at gøre. Mange ting skal nemlig falde i hak, for at det skal lykkes lige så godt, som det gjorde for hende.

- Jeg vil ikke anbefale det til alle 23-årige. Det afhænger af din mentale tilstand, hvor du er i livet, hvad, du føler, du allerede har opnået i livet, og hvordan du kan fortsætte med dine drømme, skrev hun i sit svar.

Overgik mine drømme

Det er ikke hver dag, at den smukke mor og model åbner så meget op om sit privatliv. Men det at blive mor fylder meget for Mathilde, og man kan tyddeligt mærke, at hun elsker alt ved det.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/remee_2.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Da Kenya var yngre, havde Remee ofte hende og Mathilde med på arbejde til "X Factor", hvor deres lille guldklump altid stjal opmærksomheden med sin naturlige charme (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg har altid vidst, at et barn ville være den største gave i mit liv, lød det fra Mathilde, som uddyber:

- Min graviditet og fødsel overgik mine drømme, og jeg vil for altid være taknemmelig for, at min krop kunne bære hende og var i stand til at ændre sig så meget.

Sponsoreret indhold